tekstbureau Gorssel.

tekstbureau Gorssel

Op zoek naar een tekstbureau in Gorssel? Pixelpanters staat voor je klaar, wij zijn gevestigd in Deventer, in de buurt van Gorssel. Onze Content Creators staan in de startblokken om te beginnen met jouw tekstuele vraagstukken. Wij helpen bedrijven bij het vertellen van hun verhaal en het vergroten van hun naamsbekendheid.

Tekstbureau-Gorssel

professioneel communicatiebureau

Schrijven op zich is niet moeilijk, maar de juiste woorden vinden wel. Pixelpanters heeft jarenlange ervaring met marketing- en communicatievraagstukken. Wij helpen jou met het uitdenken van campagnes, schrijven en bedenken van concepten en proberen met de juiste boodschap jouw gewenste doel te bereiken. Pixelpanters kan je helpen bij iedere vorm van communicatie. Van een (nieuwe) strategie tot adverteren, webdesign, teksten en branding. Voor zowel online als offline. Pakkende teksten schrijven? Daar weten wij wel raad mee. Goede teksten zijn van groot belang om jouw doelgroep aan te spreken. Maar het schrijven kan een lastige en een tijdrovende klus zijn. Die taak nemen wij daarom graag van je over. Wij zorgen voor aansprekende teksten, die op maat gemaakt zijn om jouw doelgroep op de juiste manier aan te spreken.

PP-pijl-icon-rood

doelgericht

Pixelpanters-groeimomenten-icon

groei

focus

focus

binding

de werkwijze van Pixelpanters

Onze werkwijze is persoonlijk en direct én we zetten graag in op een duurzame relatie. Daarom leren we je graag kennen en bouwen we een band op. Dat doen we door een interview te houden voordat we aan de slag gaan. Dat kan op locatie, telefonisch of middels een videocall. We luisteren goed en bijten ons vast in jouw vraag. Bij het schrijven van nieuwe webteksten voor jouw website, werken we in drie fases. De eerste fase bestaat uit oriëntatie waarbij we jou en je bedrijf goed leren kennen. In de tweede fase doen we een zoekwoordenonderzoek, we onderzoeken welke zoekwoorden gunstig zijn voor jouw webteksten. Door welke woorden zal jouw website hoger in zoekmachines verschijnen? Door welke zoekwoorden komt jouw doelgroep sneller op jouw website terecht en niet die van iemand anders? Op basis van dit zoekwoordenonderzoek denken we een strategie uit. Bij fase drie starten we met het schrijven van de webteksten! Nadat we een eerste versie hebben geschreven, vindt er een redactieronde plaats door een andere Content Creator. Vervolgens leggen we de webteksten aan jou voor en verwerken we je feedback. Hierna volgt nog een correctieronde om de puntjes op de i te zetten. Wij kunnen de teksten vervolgens voor je plaatsen én publiceren.

meer weten?

Ben jij op zoek naar professionele teksten rondom Gorssel? Dan ben je bij Pixelpanters op het juiste adres. Onze tekstschrijvers hebben de juiste kennis in huis om jouw vraagstuk te beantwoorden. Meer informatie over onze tekstmogelijkheden? Neem contact met ons op!

veelgestelde vragen

Of het nu gaat om compleet nieuwe webteksten of het redigeren van jouw huidige teksten: op contentgebied kunnen we volledig ontzorgen. Echter is het lastig om dit in een prijs uit te drukken, omdat de prijs verschilt per dienst en wat er precies nodig is qua content. Benieuwd op welk gebied we jou kunnen ondersteunen qua content? Hier lees je meer.

Dit is volledig afhankelijk van de opdracht. Mochten wij als Pixelpanters jouw onderneming van content mogen voorzien, dan geven we voorafgaand duidelijk aan wat jij zelf moet aanleveren. Mocht je hier eventuele vragen over hebben, dan kun je ons altijd bellen of een mailtje sturen.

Over het algemeen geldt dat onze klanten recht hebben op twee feedbackmomenten per opdracht. Uiteraard kan dit aantal wat hoger uitvallen, mocht het een grote opdracht zijn die het nodige precisiewerk vereist tussen onze Content Specialist en de opdrachtgever. Het belangrijkste vinden wij echter dat jij tevreden bent met ons product. Dat staat voor ons op één.

Bij Pixelpanters kun je niet alleen terecht voor content. Nee, wij hebben nog drie andere pijlers waar we ons op richten. Zo zijn we jouw partner op het gebied van design. Een gloednieuwe website laten bouwen? Ook hier helpen we je graag mee. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een WordPress webshop.

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

starten met samenwerken?

Leuk! We zijn benieuwd naar jouw verhaal of vraag. Bel, mail, app of vul via onderstaande knop ons contactformulier in en we vertellen je graag meer!

06 – 30 37 50 02
info@pixelpanters.nl