TEKSTBUREAU GORSSEL

Op zoek naar een tekstbureau in Gorssel? Pixelpanters staat voor je klaar, wij zijn gevestigd in Deventer, in de buurt van Gorssel. Onze Content Creators staan in de startblokken om te beginnen met jouw tekstuele vraagstukken. Wij helpen bedrijven bij het vertellen van hun verhaal en het vergroten van hun naamsbekendheid.

Professioneel communicatiebureau

Schrijven op zich is niet moeilijk, maar de juiste woorden vinden wel. Pixelpanters heeft jarenlange ervaring met marketing- en communicatievraagstukken. Wij helpen jou met het uitdenken van campagnes, schrijven en bedenken van concepten en proberen met de juiste boodschap jouw gewenste doel te bereiken. Pixelpanters kan je helpen bij iedere vorm van communicatie. Van een (nieuwe) strategie tot adverteren, webdesign, teksten en branding. Voor zowel online als offline. Pakkende teksten schrijven? Daar weten wij wel raad mee. Goede teksten zijn van groot belang om jouw doelgroep aan te spreken. Maar het schrijven kan een lastige en een tijdrovende klus zijn. Die taak nemen wij daarom graag van je over. Wij zorgen voor aansprekende teksten, die op maat gemaakt zijn om jouw doelgroep op de juiste manier aan te spreken.

De werkwijze van Pixelpanters

Meer weten?

Veelgestelde vragen

Of het nu gaat om compleet nieuwe webteksten of het redigeren van jouw huidige teksten: op contentgebied kunnen we volledig ontzorgen. Echter is het lastig om dit in een prijs uit te drukken, omdat de prijs verschilt per dienst en wat er precies nodig is qua content. Benieuwd op welk gebied we jou kunnen ondersteunen qua content? Hier lees je meer.

Dit is volledig afhankelijk van de opdracht. Mochten wij als Pixelpanters jouw onderneming van content mogen voorzien, dan geven we voorafgaand duidelijk aan wat jij zelf moet aanleveren. Mocht je hier eventuele vragen over hebben, dan kun je ons altijd bellen of een mailtje sturen.

Over het algemeen geldt dat onze klanten recht hebben op twee feedbackmomenten per opdracht. Uiteraard kan dit aantal wat hoger uitvallen, mocht het een grote opdracht zijn die het nodige precisiewerk vereist tussen onze Content Specialist en de opdrachtgever. Het belangrijkste vinden wij echter dat jij tevreden bent met ons product. Dat staat voor ons op één.

Bij Pixelpanters kun je niet alleen terecht voor content. Nee, wij hebben nog drie andere pijlers waar we ons op richten. Zo zijn we jouw partner op het gebied van design. Een gloednieuwe website laten bouwen? Ook hier helpen we je graag mee. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een WordPress webshop.

Wat wij verder voor jou kunnen betekenen

’n Bakkie doen?

Joost Hoekerswever

Jouw creatief partner

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We kijken graag vrijblijvend met je mee naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer