TEKSTBUREAU TERWOLDE

Wil je jouw doelgroep het verhaal achter jouw organisatie laten zien? Of wil je graag voor meer verdiepende content zorgen maar weet je zelf niet waar je moet beginnen? Geen zorgen, wij nemen het schrijven van je over. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om je boodschap op de juiste manier over te brengen aan je doelgroep. Een goede tekst neemt je doelgroep mee in jouw verhaal.

Professionele tekstschrijvers

Een tekstbureau kun je inschakelen voor al je tekstuele klussen. Of het nou gaat om een volledige tekst schrijven of om een bestaande tekst te redigeren. Een tekstbureau heeft vaak een of meerdere tekstschrijvers in dienst. Pixelpanters focust zich op Content, Design en Webdevelopment. Wij zijn gespecialiseerd in het schrijven van blogs, webteksten en persberichten schrijven. Maar onze dienstverlening stopt niet bij het schrijven van teksten. Zo bouwen wij ook websites en ontwerpen we een geheel nieuwe huisstijl voor jou. Maar we kunnen jou ook ondersteunen bij jouw socialmediakanalen of bij het online vindbaar maken van jouw bedrijf.

Werkwijze Pixelpanters

Hulp inschakelen

Veelgestelde vragen

Of het nu gaat om compleet nieuwe webteksten of het redigeren van jouw huidige teksten: op contentgebied kunnen we volledig ontzorgen. Echter is het lastig om dit in een prijs uit te drukken, omdat de prijs verschilt per dienst en wat er precies nodig is qua content. Benieuwd op welk gebied we jou kunnen ondersteunen qua content? Hier lees je meer.

Dit is volledig afhankelijk van de opdracht. Mochten wij als Pixelpanters jouw onderneming van content mogen voorzien, dan geven we voorafgaand duidelijk aan wat jij zelf moet aanleveren. Mocht je hier eventuele vragen over hebben, dan kun je ons altijd bellen of een mailtje sturen.

Over het algemeen geldt dat onze klanten recht hebben op twee feedbackmomenten per opdracht. Uiteraard kan dit aantal wat hoger uitvallen, mocht het een grote opdracht zijn die het nodige precisiewerk vereist tussen onze Content Specialist en de opdrachtgever. Het belangrijkste vinden wij echter dat jij tevreden bent met ons product. Dat staat voor ons op één.

Bij Pixelpanters kun je niet alleen terecht voor content. Nee, wij hebben nog drie andere pijlers waar we ons op richten. Zo zijn we jouw partner op het gebied van design. Een gloednieuwe website laten bouwen? Ook hier helpen we je graag mee. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een WordPress webshop.

Wat wij verder voor jou kunnen betekenen

’n Bakkie doen?

Joost Hoekerswever

Jouw creatief partner

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We kijken graag vrijblijvend met je mee naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer