TEKSTEN LATEN HERSCHRIJVEN

Schrijven. Het blijft een vak apart. Heb jij teksten geschreven voor bijvoorbeeld je website, maar ben je er toch niet helemaal tevreden over? Dan kunnen we ons goed voorstellen dat je deze teksten wilt laten herschrijven. Teksten laten herschrijven doe je bij Pixelpanters. Want met goede teksten maak je écht het verschil.

Tekstschrijven is vak apart

Vaak wordt onderschat hoeveel waarde goede teksten hebben. Teksten zijn zoveel meer dan een verzameling van woorden en zinnen. Nee, een goede tekst neemt de lezer mee in het verhaal. Jouw verhaal. Wij gaan graag aan de slag met jouw teksten en herschrijven ze tot ze helder, aansprekend én foutloos zijn. Daarmee lichten we jouw unieke boodschap uit. Tijdens het hele proces houden we rekening met jouw doelgroep. Teksten laten herschrijven voor specifiek jouw website? Dan stemmen we deze teksten ook af op zoekmachines, zodat jouw online vindbaarheid vergroot wordt.

De waarde van goede teksten

Onze werkwijze

Veelgestelde vragen

Of het nu gaat om compleet nieuwe webteksten of het redigeren van jouw huidige teksten: op contentgebied kunnen we volledig ontzorgen. Echter is het lastig om dit in een prijs uit te drukken, omdat de prijs verschilt per dienst en wat er precies nodig is qua content. Benieuwd op welk gebied we jou kunnen ondersteunen qua content? Hier lees je meer.

Dit is volledig afhankelijk van de opdracht. Mochten wij als Pixelpanters jouw onderneming van content mogen voorzien, dan geven we voorafgaand duidelijk aan wat jij zelf moet aanleveren. Mocht je hier eventuele vragen over hebben, dan kun je ons altijd bellen of een mailtje sturen.

Over het algemeen geldt dat onze klanten recht hebben op twee feedbackmomenten per opdracht. Uiteraard kan dit aantal wat hoger uitvallen, mocht het een grote opdracht zijn die het nodige precisiewerk vereist tussen onze Content Specialist en de opdrachtgever. Het belangrijkste vinden wij echter dat jij tevreden bent met ons product. Dat staat voor ons op één.

Bij Pixelpanters kun je niet alleen terecht voor content. Nee, wij hebben nog drie andere pijlers waar we ons op richten. Zo zijn we jouw partner op het gebied van design. Een gloednieuwe website laten bouwen? Ook hier helpen we je graag mee. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een WordPress webshop.

Wat wij verder voor jou kunnen betekenen

’n Bakkie doen?

Joost Hoekerswever

Jouw creatief partner

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We kijken graag vrijblijvend met je mee naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer