teksten laten herschrijven.

teksten laten herschrijven

Schrijven. Het blijft een vak apart. Heb jij teksten geschreven voor bijvoorbeeld je website, maar ben je er toch niet helemaal tevreden over? Dan kunnen we ons goed voorstellen dat je deze teksten wilt laten herschrijven. Teksten laten herschrijven doe je bij Pixelpanters. Want met goede teksten maak je écht het verschil.

Teksten-laten-herschrijven

tekstschrijven is een vak apart

Vaak wordt onderschat hoeveel waarde goede teksten hebben. Teksten zijn zoveel meer dan een verzameling van woorden en zinnen. Nee, een goede tekst neemt de lezer mee in het verhaal. Jouw verhaal. Wij gaan graag aan de slag met jouw teksten en herschrijven ze tot ze helder, aansprekend én foutloos zijn. Daarmee lichten we jouw unieke boodschap uit. Tijdens het hele proces houden we rekening met jouw doelgroep. Teksten laten herschrijven voor specifiek jouw website? Dan stemmen we deze teksten ook af op zoekmachines, zodat jouw online vindbaarheid vergroot wordt.

PP-pijl-icon-rood

doelgericht

Pixelpanters-groeimomenten-icon

groei

focus

focus

binding

de waarde van goede teksten

Voordat we beginnen met het beheren van jouw socialmediakanalen, beginnen we met een oriëntatie. We starten met het in kaart brengen van de doelgroep en hoe we deze zo mogelijk kunnen bereiken. Samen met jou kijken we welke kanalen je al gebruikt en welke we nog kunnen inzetten. Daarna gaan we aan de slag met het schrijven van een contentplan. We stellen een doel vast en kijken hoe we dit doel kunnen bereiken. We maken een planning waarin we beschrijven welke content we gaan delen en stellen de frequentie vast. Het gehele plan leggen we uiteraard eerst ter goedkeuring neer bij jou.

Nu kan het echte werk beginnen! Wij ontzorgen jou vanaf het moment dat het contentplan is goedgekeurd. We houden ons aan dit plan. We bedenken de content, kiezen een relevante video/foto (die jij zelf aanlevert) en delen het bericht via jouw socialmediakanalen. Wij doen het werk, jij bekijkt de resultaten.

onze werkwijze

Teksten laten herschrijven bij Pixelpanters? Dat kan! Neem hiervoor contact met ons op. Voor we kunnen starten met het herschrijven van jouw teksten verzamelen we eerst wat achtergrondinformatie. We verdiepen ons in jouw doelgroep, het doel van de teksten en brengen de boodschap die je wilt overbrengen in kaart. Zodra we weten voor wie we schrijven, weten we ook waarover we kunnen schrijven en welke tone of voice we moeten hanteren. Vervolgens beginnen we met herschrijven. We nemen je uiteraard mee in het schrijfproces en vragen je om feedback, want we vinden het belangrijk dat jij, net als wijzelf, achter de teksten staat. Na de feedbackronde zet onze eindredacteur vervolgens de laatste puntjes op de i en levert de teksten foutloos bij je aan. Tijd om ze te publiceren!

veelgestelde vragen

Of het nu gaat om compleet nieuwe webteksten of het redigeren van jouw huidige teksten: op contentgebied kunnen we volledig ontzorgen. Echter is het lastig om dit in een prijs uit te drukken, omdat de prijs verschilt per dienst en wat er precies nodig is qua content. Benieuwd op welk gebied we jou kunnen ondersteunen qua content? Hier lees je meer.

Dit is volledig afhankelijk van de opdracht. Mochten wij als Pixelpanters jouw onderneming van content mogen voorzien, dan geven we voorafgaand duidelijk aan wat jij zelf moet aanleveren. Mocht je hier eventuele vragen over hebben, dan kun je ons altijd bellen of een mailtje sturen.

Over het algemeen geldt dat onze klanten recht hebben op twee feedbackmomenten per opdracht. Uiteraard kan dit aantal wat hoger uitvallen, mocht het een grote opdracht zijn die het nodige precisiewerk vereist tussen onze Content Specialist en de opdrachtgever. Het belangrijkste vinden wij echter dat jij tevreden bent met ons product. Dat staat voor ons op één.

Bij Pixelpanters kun je niet alleen terecht voor content. Nee, wij hebben nog drie andere pijlers waar we ons op richten. Zo zijn we jouw partner op het gebied van design. Een gloednieuwe website laten bouwen? Ook hier helpen we je graag mee. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een WordPress webshop.

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

starten met samenwerken?

Leuk! We zijn benieuwd naar jouw verhaal of vraag. Bel, mail, app of vul via onderstaande knop ons contactformulier in en we vertellen je graag meer!

06 – 30 37 50 02
info@pixelpanters.nl