webbouwer Deventer.

webbouwer Deventer

Zoek je een webbouwer in Deventer? Pixelpanters helpt je graag. Wij bouwen onze websites allemaal in WordPress, waardoor onze klanten hun website makkelijk kunnen beheren. Voor bedrijven is het van belang om tegenwoordig een goede, mooie en veilige website te hebben. Wij helpen je hier graag bij. Kortom: webbouwer Deventer nodig? Schakel ons in!

Webbouwer-Deventer

van kleine tot grote websites

Als Pixelpanters zijn we dagelijks in de weer met websites: van klein tot groot. Een belangrijk onderdeel van ons als webbouwer uit Deventer is dat wij onze websites responsive maken. Wat houdt dit precies in? Het betekent dat de website op zowel smartphone, tablet en desktop goed werkt. Dit is belangrijk, want je wilt op allerlei verschillende wegen je klanten kunnen bereiken. Het hebben van een goede website is van groot belang voor het bereiken van jouw doelgroep.

PP-pijl-icon-rood

doelgericht

Pixelpanters-groeimomenten-icon

groei

focus

focus

binding

Webbouwer-Deventer-1

zo gaan wij te werk

Interesse in ons als webbouwer uit Deventer? Wanneer we tot een overeenstemming komen, gaan we op een specifieke manier te werk. Aan de hand van een verkennend gesprek brengen we eerst jouw wensen en doelen in kaart. Deze wensen en doelen verwerken we vervolgens tot concept, waarna we beginnen met het ontwerpen.

Daarna gaan we de website testen op alle functionaliteiten. Beter gezegd: we gaan testen, testen en nog eens testen. Zo kunnen we trots zijn op het eindresultaat. De WordPress-website wordt vervolgens online gezet. Uiteraard bieden we ook hierna nog voldoende nazorg: we helpen je bij het technisch beheer en alles wat daarbij komt kijken.

een website is ontzettend belangrijk

Als webbouwer Deventer weten we als geen ander hoe belangrijk een website voor bedrijven kan zijn. Met een goede website, neem je jouw doelgroep mee in de beleving van jouw verhaal. Je laat zien wat jij te bieden hebt. Achter een goede website schuilt niet voor niets goed denkwerk: van strategie en design tot content. Wij helpen graag.

we gaan graag met je in gesprek

Interesse in een nieuwe website of heb je andere vragen? We gaan graag het gesprek met je aan. Dit kan op locatie of online. Een beeld krijgen van wat de prijzen zijn voor onze websites? Het best kunnen we deze mondeling toelichten. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

veelgestelde vragen

We bieden voor ieder wat wils. Van eenvoudige tot hele uitgebreide websites met diverse technische functies. Een template website bieden we al vanaf €1999,- excl. btw. Zoek je een uitgebreide website met alle mogelijkheden van dien en die helemaal ontworpen is op basis van jouw wensen? Dan leveren we een maatwerk website. Deze is er al vanaf €4299,- excl. btw.  

Een maatwerk website kunnen we al leveren vanaf 8 weken.

Ook dit is weer afhankelijk van op welke website jouw keuze valt. Kies je voor een template website, dan moet je jouw huisstijlelementen, de afbeeldingen en de teksten zelf aanleveren. 
 
Bij een maatwerk website kunnen we een stapje verder gaan: bijvoorbeeld omdat wij de teksten schrijven of omdat wij een nieuw logo voor jou ontwerpen. Uiteraard overleggen we van tevoren uitgebreid samen wat jouw wensen hierin zijn. De prijs passen we hierop aan. 

Op basis van jouw wensen maken we een gepersonaliseerde offerte. Zo sluit de prijs altijd aan op jouw wensen en behoeftes!

Voordat wij aan de slag gaan met jouw website, betaal je een aanbetaling. Dit is 50 procent van het totaalbedrag. De resterende 50 procent factureren we wanneer de website live staat.

Jouw nieuwe website wordt gemaakt in WordPress. Wij gebruiken dit Content Management Systeem (CMS) omdat dit erg gebruiksvriendelijk is. Lees hier meer over WordPress.

Dat kan! Bij het maken van de website doen we er alles aan om deze zo goed mogelijk zichtbaar te maken. Daarnaast hebben wij ook een partner op het gebied van Online Vindbaarheid (SEO en SEA) waarmee we jou in contact kunnen brengen. 

Ja, dat is zeker een mogelijkheid. Binnen ons team hebben we verschillende specialisten. Zij richten zich puur op het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld websites. Vraag na wat de mogelijkheden zijn of lees er hier meer over.  

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

starten met samenwerken?

Leuk! We zijn benieuwd naar jouw verhaal of vraag. Bel, mail, app of vul via onderstaande knop ons contactformulier in en we vertellen je graag meer!

06 – 30 37 50 02
info@pixelpanters.nl