webbureau Bathmen.

webbureau Bathmen

Gezocht op ‘webbureau Bathmen’? Ons marketing- en communicatiebureau zit helaas niet in Bathmen, maar wel in Deventer! Dat ligt praktisch om de hoek. Pixelpanters is een innovatief webbureau en helpt andere bedrijven bij het vertellen van hun verhaal. Daarnaast helpt ons team ook bedrijven die de ambitie hebben om zich in te toekomst te richten op sociaal en duurzaam ondernemen. Pixelpanters richt zich op online en offline marketing. Wil je direct de mogelijkheden bespreken?

Webbureau-Bathmen

over Pixelpanters

We begonnen als kleinschalig leerbedrijf in 2010. Onder de vlag van EEGA Groep en gespecialiseerd in reclame en webdesign. Door de grote vraag naar online marketing en communicatie maakten we al snel de stap naar een professionele onderneming. Pixelpanters groeit tot op de dag van vandaag. We vinden het belangrijk om de boodschap van de klant bij de juiste doelgroep te krijgen en hun naamsbekendheid te vergroten. Dat is iedere keer weer ons uitgangspunt.

PP-pijl-icon-rood

doelgericht

Pixelpanters-groeimomenten-icon

groei

focus

focus

binding

Webbureau_Bathmen_1

Pixelpanters: wat doen we?

Ons team helpt jou op het gebied van Content, Design en Webdevelopment. We kunnen je op verschillende manieren ondersteunen. Weet je niet waar je moet starten of heb je juist een bepaald idee in je hoofd? Dan helpen wij jou daar waar nodig. Voor concept en strategie, het maken van een nieuwe website of bij het ondersteunen van socialmediakanalen.

webbureau Bathmen? Kies voor Pixelpanters!

We zijn dan wel niet in Bathmen gevestigd, maar je vindt ons zeker om de hoek. We helpen je graag bij het vertellen van jouw verhaal. Legt jouw bedrijf de focus op sociaal en duurzaam ondernemen? Dan helpen we jou graag! Het hebben van een fijne samenwerking stellen we voorop. Wil je meer informatie over Pixelpanters of over onze diensten? Neem dan hieronder contact met ons op.

veelgestelde vragen

We bieden voor ieder wat wils. Van eenvoudige tot hele uitgebreide websites met diverse technische functies. Een template website bieden we al vanaf €1999,- excl. btw. Zoek je een uitgebreide website met alle mogelijkheden van dien en die helemaal ontworpen is op basis van jouw wensen? Dan leveren we een maatwerk website. Deze is er al vanaf €4299,- excl. btw.  

Een maatwerk website kunnen we al leveren vanaf 8 weken.

Ook dit is weer afhankelijk van op welke website jouw keuze valt. Kies je voor een template website, dan moet je jouw huisstijlelementen, de afbeeldingen en de teksten zelf aanleveren. 
 
Bij een maatwerk website kunnen we een stapje verder gaan: bijvoorbeeld omdat wij de teksten schrijven of omdat wij een nieuw logo voor jou ontwerpen. Uiteraard overleggen we van tevoren uitgebreid samen wat jouw wensen hierin zijn. De prijs passen we hierop aan. 

Op basis van jouw wensen maken we een gepersonaliseerde offerte. Zo sluit de prijs altijd aan op jouw wensen en behoeftes!

Voordat wij aan de slag gaan met jouw website, betaal je een aanbetaling. Dit is 50 procent van het totaalbedrag. De resterende 50 procent factureren we wanneer de website live staat.

Jouw nieuwe website wordt gemaakt in WordPress. Wij gebruiken dit Content Management Systeem (CMS) omdat dit erg gebruiksvriendelijk is. Lees hier meer over WordPress.

Dat kan! Bij het maken van de website doen we er alles aan om deze zo goed mogelijk zichtbaar te maken. Daarnaast hebben wij ook een partner op het gebied van Online Vindbaarheid (SEO en SEA) waarmee we jou in contact kunnen brengen. 

Ja, dat is zeker een mogelijkheid. Binnen ons team hebben we verschillende specialisten. Zij richten zich puur op het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld websites. Vraag na wat de mogelijkheden zijn of lees er hier meer over.  

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

starten met samenwerken?

Leuk! We zijn benieuwd naar jouw verhaal of vraag. Bel, mail, app of vul via onderstaande knop ons contactformulier in en we vertellen je graag meer!
06 – 30 37 50 02
info@pixelpanters.nl