webbureau Deventer.

webbureau Deventer

Ben je op zoek naar een webbureau in de omgeving van Deventer? Informeer dan eens bij Pixelpanters! Ons team met specialisten staat klaar om jou te helpen op het gebied van Content, Design en Webdevelopment. Dit geldt voor online én offline. We weten als geen ander hoe je jouw boodschap op de juiste manier naar buiten brengt. Direct de mogelijkheden met ons bespreken?

Webbureau_Deventer

webbureau Deventer: over Pixelpanters

In 2010 werden we, onder de vlag van EEGA Groep, opgericht als kleinschalig leerbedrijf met de focus op het gebied van reclame en webdesign. Vrij snel nam de vraag naar marketing en communicatie toe, waardoor we uitgroeiden tot een professionele organisatie. We brengen het verhaal van onze klanten naar buiten en vergroten de naamsbekendheid.

PP-pijl-icon-rood

doelgericht

Pixelpanters-groeimomenten-icon

groei

focus

focus

binding

Webbureau-Deventer-1

diensten Pixelpanters

Pixelpanters biedt verschillende diensten aan om jou te ondersteunen. Ben je een beginnende ondernemer en kan je wel wat hulp rondom concept en strategie gebruiken? Bingo! Dan zit je hier goed. We bouwen websites en helpen je met schrijven waar nodig. Ook voor online én offline design kijken we graag met jou mee. Webshop nodig? Ook daar helpen we je graag mee uit de voeten.

webbureau Deventer Pixelpanters

Wij zijn Pixelpanters: innovatief, creatief en persoonlijk. Wij helpen jou bij het vertellen van jouw verhaal en het vergroten van jouw naamsbekendheid. Zo weten wij als geen ander hoe je de juiste doelgroep vindt en deze op de juiste manier aanspreekt. Hoe we dat doen? We zetten Content, Design en Webdevelopment optimaal in. Zo creëren we waarde voor jouw bedrijf. Dit alles doen we vanuit een waardevolle samenwerking, waarin jij en jouw bedrijf op één staan.

veelgestelde vragen

We bieden voor ieder wat wils. Van eenvoudige tot hele uitgebreide websites met diverse technische functies. Een template website bieden we al vanaf €1999,- excl. btw. Zoek je een uitgebreide website met alle mogelijkheden van dien en die helemaal ontworpen is op basis van jouw wensen? Dan leveren we een maatwerk website. Deze is er al vanaf €4299,- excl. btw.  

Een maatwerk website kunnen we al leveren vanaf 8 weken.

Ook dit is weer afhankelijk van op welke website jouw keuze valt. Kies je voor een template website, dan moet je jouw huisstijlelementen, de afbeeldingen en de teksten zelf aanleveren. 
 
Bij een maatwerk website kunnen we een stapje verder gaan: bijvoorbeeld omdat wij de teksten schrijven of omdat wij een nieuw logo voor jou ontwerpen. Uiteraard overleggen we van tevoren uitgebreid samen wat jouw wensen hierin zijn. De prijs passen we hierop aan. 

Op basis van jouw wensen maken we een gepersonaliseerde offerte. Zo sluit de prijs altijd aan op jouw wensen en behoeftes!

Voordat wij aan de slag gaan met jouw website, betaal je een aanbetaling. Dit is 50 procent van het totaalbedrag. De resterende 50 procent factureren we wanneer de website live staat.

Jouw nieuwe website wordt gemaakt in WordPress. Wij gebruiken dit Content Management Systeem (CMS) omdat dit erg gebruiksvriendelijk is. Lees hier meer over WordPress.

Dat kan! Bij het maken van de website doen we er alles aan om deze zo goed mogelijk zichtbaar te maken. Daarnaast hebben wij ook een partner op het gebied van Online Vindbaarheid (SEO en SEA) waarmee we jou in contact kunnen brengen. 

Ja, dat is zeker een mogelijkheid. Binnen ons team hebben we verschillende specialisten. Zij richten zich puur op het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld websites. Vraag na wat de mogelijkheden zijn of lees er hier meer over.  

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

starten met samenwerken?

Leuk! We zijn benieuwd naar jouw verhaal of vraag. Bel, mail, app of vul via onderstaande knop ons contactformulier in en we vertellen je graag meer!

06 – 30 37 50 02
info@pixelpanters.nl