webbureau Twello.

webbureau Twello

Kan je wel wat hulp gebruiken als het gaat om (online) marketing en communicatie? Zoek je een webbureau in de buurt van Twello? Pixelpanters staat klaar voor al jouw vragen. Ons team weet als geen ander hoe we jou kunnen helpen met het verspreiden van jouw boodschap. Dit geldt voor zowel Content, Design als Webdevelopment. Wil je direct de mogelijkheden met ons bespreken?

webbureau_twello

pixelpanters: Jouw webbureau

We werden in 2010 opgericht als kleinschalig leerbedrijf onder de vlag van EEGA Groep. Onze focus op het gebied van reclame en webdesign. Al op korte termijn groeiden we uit naar een professionele organisatie, omdat de vraag naar (online) marketing en communicatie toe nam. We brengen het verhaal van de klant naar de juiste doelgroep en vergroten hun naamsbekendheid.

PP-pijl-icon-rood

doelgericht

Pixelpanters-groeimomenten-icon

groei

focus

focus

binding

webbureau_twello_1

onze diensten

Ons webbureau biedt verschillende diensten aan op het gebied van marketing en communicatie. We bieden je ondersteuning op het gebied van concept en strategie. Ook voor een nieuwe website kan je bij Pixelpanters terecht. Heb je hulp nodig bij het schrijven van website- of blogteksten? Ook daarmee helpen we jou graag! Tenslotte weten onze specialisten ook veel van socialmediakanalen. Facebook, Instagram of bijvoorbeeld LinkedIn zijn handige kanalen om jouw bedrijf in de spotlight te zetten.

webbureau Twello: Pixelpanters

Wij zijn Pixelpanters en wij helpen jou bij het vertellen van jouw verhaal en het vergroten van jouw naamsbekendheid! We weten als geen ander hoe je de juiste doelgroep vindt en deze op de juiste manier aanspreekt. We zetten fotografie, videografie, copywriting, design en webdevelopment optimaal in om waarde te creëren voor jouw bedrijf. Dit alles doen we vanuit een waardevolle samenwerking. Samen creëren, samen groeien: daar geloven we in!

veelgestelde vragen

We bieden voor ieder wat wils. Van eenvoudige tot hele uitgebreide websites met diverse technische functies. Een template website bieden we al vanaf €1999,- excl. btw. Zoek je een uitgebreide website met alle mogelijkheden van dien en die helemaal ontworpen is op basis van jouw wensen? Dan leveren we een maatwerk website. Deze is er al vanaf €4299,- excl. btw.  

Een maatwerk website kunnen we al leveren vanaf 8 weken.

Ook dit is weer afhankelijk van op welke website jouw keuze valt. Kies je voor een template website, dan moet je jouw huisstijlelementen, de afbeeldingen en de teksten zelf aanleveren. 
 
Bij een maatwerk website kunnen we een stapje verder gaan: bijvoorbeeld omdat wij de teksten schrijven of omdat wij een nieuw logo voor jou ontwerpen. Uiteraard overleggen we van tevoren uitgebreid samen wat jouw wensen hierin zijn. De prijs passen we hierop aan. 

Op basis van jouw wensen maken we een gepersonaliseerde offerte. Zo sluit de prijs altijd aan op jouw wensen en behoeftes!

Voordat wij aan de slag gaan met jouw website, betaal je een aanbetaling. Dit is 50 procent van het totaalbedrag. De resterende 50 procent factureren we wanneer de website live staat.

Jouw nieuwe website wordt gemaakt in WordPress. Wij gebruiken dit Content Management Systeem (CMS) omdat dit erg gebruiksvriendelijk is. Lees hier meer over WordPress.

Dat kan! Bij het maken van de website doen we er alles aan om deze zo goed mogelijk zichtbaar te maken. Daarnaast hebben wij ook een partner op het gebied van Online Vindbaarheid (SEO en SEA) waarmee we jou in contact kunnen brengen. 

Ja, dat is zeker een mogelijkheid. Binnen ons team hebben we verschillende specialisten. Zij richten zich puur op het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld websites. Vraag na wat de mogelijkheden zijn of lees er hier meer over.  

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

starten met samenwerken?

Leuk! We zijn benieuwd naar jouw verhaal of vraag. Bel, mail, app of vul via onderstaande knop ons contactformulier in en we vertellen je graag meer!

06 – 30 37 50 02
info@pixelpanters.nl