webdesign in Apeldoorn: innovatief en creatief.

webdesign in Apeldoorn: innovatief en creatief.

Met een passend webdesign in Apeldoorn laat je zien wie je bent en waar je bedrijf voor staat. Bij Pixelpartners  vertellen we jouw verhaal en de waarde van jouw organisatie in allerlei vormen. Van een website laten maken met passend webdesign tot aan het schrijven van webteksten en van branddesign tot aan communicatie via social media: wij hebben het in huis!

Webdesign_in_Apeldoorn_innovatie_en_creatief

onderscheid je met het webdesign van Pixelpanters in Apeldoorn

Een goed webdesign staat gelijk aan een goed digitaal visitekaartje. De eerste indruk van een nieuwe bezoeker moet goed zijn. Is het voor een bezoeker lastig om door jouw website te navigeren? Dan is de kans groot dat hij binnen een paar seconden al afhaakt. Door de juiste opbouw en een aantrekkelijk webdesign krijgt je bedrijf in Apeldoorn online een professionele uitstraling.

PP-pijl-icon-rood

doelgericht

Pixelpanters-groeimomenten-icon

groei

focus

focus

binding

Webdesign_in_Apeldoorn_innovatie_en_creatief_1

aan de slag met webdesign in Apeldoorn

Wij helpen je bij het digitaal vormgeven van jouw merk zodat jouw website aansluit bij de doelgroep. Laat ons weten wat jouw verhaal is! Wij staan voor je klaar.  

We ondersteunen op het gebied van Content, Design en Webdevelopment. En uiteraard met het beste webdesign in Apeldoorn! Neem contact met ons op en ga meteen aan de slag.

veelgestelde vragen

We bieden voor ieder wat wils. Van eenvoudige tot hele uitgebreide websites met diverse technische functies. Een template website bieden we al vanaf €1999,- excl. btw. Zoek je een uitgebreide website met alle mogelijkheden van dien en die helemaal ontworpen is op basis van jouw wensen? Dan leveren we een maatwerk website. Deze is er al vanaf €4299,- excl. btw.  

Een maatwerk website kunnen we al leveren vanaf 8 weken.

Ook dit is weer afhankelijk van op welke website jouw keuze valt. Kies je voor een template website, dan moet je jouw huisstijlelementen, de afbeeldingen en de teksten zelf aanleveren. 
 
Bij een maatwerk website kunnen we een stapje verder gaan: bijvoorbeeld omdat wij de teksten schrijven of omdat wij een nieuw logo voor jou ontwerpen. Uiteraard overleggen we van tevoren uitgebreid samen wat jouw wensen hierin zijn. De prijs passen we hierop aan. 

Op basis van jouw wensen maken we een gepersonaliseerde offerte. Zo sluit de prijs altijd aan op jouw wensen en behoeftes!

Voordat wij aan de slag gaan met jouw website, betaal je een aanbetaling. Dit is 50 procent van het totaalbedrag. De resterende 50 procent factureren we wanneer de website live staat.

Jouw nieuwe website wordt gemaakt in WordPress. Wij gebruiken dit Content Management Systeem (CMS) omdat dit erg gebruiksvriendelijk is. Lees hier meer over WordPress.

Dat kan! Bij het maken van de website doen we er alles aan om deze zo goed mogelijk zichtbaar te maken. Daarnaast hebben wij ook een partner op het gebied van Online Vindbaarheid (SEO en SEA) waarmee we jou in contact kunnen brengen. 

Ja, dat is zeker een mogelijkheid. Binnen ons team hebben we verschillende specialisten. Zij richten zich puur op het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld websites. Vraag na wat de mogelijkheden zijn of lees er hier meer over.  

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

starten met samenwerken?

Leuk! We zijn benieuwd naar jouw verhaal of vraag. Bel, mail, app of vul via onderstaande knop ons contactformulier in en we vertellen je graag meer!

06 – 30 37 50 02
info@pixelpanters.nl