webshop laten maken in Deventer?

webshop laten maken in Deventer?

Wil je een webshop laten maken in Deventer? Dat kan bij Pixelpanters uit Deventer. Wij bouwen een webshop met een unieke uitstraling die je zelf eenvoudig kunt beheren. Bedrijven willen steeds vaker producten via het internet verkopen en dan biedt een webshop uitkomst. Pixelpanters levert een webshop die helemaal past bij jouw uitstraling en assortiment.

Webshop_laten_maken_in_Deventer

waarom zou je een webshop laten maken in Deventer?

Social media zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Facebook, Instagram en LinkedIn zijn ideale kanalen om nieuwe klanten te bereiken. Middels social media kun je de naamsbekendheid vergroten van jouw bedrijf. Ook kunnen social media ervoor zorgen dat je meer traffic genereert naar jouw website. Sociale media inzetten én uitbesteden als je zelf geen tijd hebt is dus raadzaam.
Uit onderzoek blijkt dat consumenten die bedrijven volgen op social media, vaker producten kopen van het desbetreffende bedrijf. Het is dus belangrijk dat jij als ondernemer hier ook op inspeelt.

PP-pijl-icon-rood

doelgericht

Pixelpanters-groeimomenten-icon

groei

focus

focus

binding

5 cruciale seconden van een webshop

Bol.com, Zalando en Amazon: drie webshops die iedereen wel kent. Alle drie onderscheiden ze zich op hun eigen manier. Dat is belangrijk. Wat deze webshops gemeen hebben? Consumenten keren er graag terug. Dit heeft te maken met de uitstraling van deze webshops. Een bezoeker bepaalt binnen 5 seconden of hij wél of niet op een webshop blijft. Met jouw webshop heb je dus slechts een paar seconden de tijd om de aandacht te trekken. Belangrijke speerpunten waarmee je de aandacht van een bezoeker kunt trekken zijn het design en de klantvriendelijkheid van de webshop. Oftewel: hoe ziet jouw webshop er visueel uit en kan een bezoeker eenvoudig het product vinden waar hij naar op zoek is?

gebruiksvriendelijk, veilig én conversiegericht

Een optimale gebruikerservaring is van dusdanig belang voor webshops dat daar echt over nagedacht moet worden. Wil je een webshop laten maken door bijvoorbeeld een partij uit Deventer? Het is dan echt belangrijk dat de webshopbouwer rekening houdt met verschillende eisen. Zo moet de webshop gebruiksvriendelijk, veilig én conversiegericht zijn. Als Pixelpanters helpen wij hier graag bij. Bij ons kun je terecht voor drie soorten webshops: een Basis, Premium en Maatwerk variant.

Op zoek naar een betrouwbare webshop mét een mooi design zonder dat je er veel voor hoeft te betalen? Ga voor onze Basis Webshop. Deze heeft een professionele uitstraling, maar is net wat minder aangepast dan onze Premium Webshop (Template op Maat). Zoek je een webshop die helemaal aan jouw wensen voldoet? Kies dan voor onze Maatwerk Webshop!

hierom zou je een webshop laten maken in Deventer

Waarom zou je nou een webshop laten maken bij Pixelpanters? Ten eerste omdat wij ons in Deventer bevinden. We kennen de stad, de mentaliteit en vinden het belangrijk om samen te werken met partijen uit dezelfde regio. Uiteraard is dat niet de enige reden. Want daarnaast hebben wij voldoende ervaring met het bouwen van webshops. Deze maken wij voor klanten uit verschillende branches. Onze webshops hebben één ding gemeen: we maken ze voor de consumenten van de desbetreffende klant. Hiermee houden we onder meer rekening met het design, de klantvriendelijkheid en de veiligheid. Kortom: wil je een webshop laten maken in Deventer? Doe het bij Pixelpanters. Neem contact op voor meer informatie.

veelgestelde vragen

Ga je liever voor een template die nét wat unieker is? Kies dan voor een template. Deze is beschikbaar vanaf €1999,- en staat binnen 10 werkdagen live! Zoek je een webshop die helemaal ontworpen wordt naar jouw wensen? Dan is maatwerk webshop de beste optie. Deze webshop is beschikbaar vanaf €4299,-.

Een maatwerk webshop kunnen we al leveren vanaf 8 weken.

Kies je voor een template, dan moet je jouw huisstijlelementen, de foto’s en de teksten zelf aanleveren.

Bij een maatwerk webshop kunnen we een stapje verder gaan: bijvoorbeeld doordat wij de teksten schrijven of doordat wij alle producten toevoegen. Uiteraard overleggen we van tevoren uitgebreid samen over wat jouw wensen hierin zijn. De prijs passen we hierop aan.

Ja, uiteraard kan dit! Wanneer wij de webshop hebben afgeleverd, bieden we een een-op-een training aan om jou alle snufjes te leren over het beheren van een webshop. Ben je zelf niet zo’n techneut en heb je liever dat wij (delen van) jouw webshop beheren? Ook dit behoort tegen meerprijs tot de mogelijkheden.

Om betalingen te ontvangen via bijvoorbeeld iDEAL en bankoverschrijvingen kun je het beste Mollie gebruiken. Voor meer informatie over deze betaalprovider: klik hier.

Alle webshops die wij bouwen worden gemaakt in WordPress. Een van de grootste voordelen aan WordPress is dat het ontzettend gebruiksvriendelijk is. Hierdoor hoef je geen techneut te zijn om jouw WordPress-webshop te beheren.

Het is belangrijk om te weten dat je niet alleen genoeg hebt aan de webshop zelf. Daarnaast heb je ook een domeinnaam, hosting en onderhoud nodig. Daarmee zorg je ervoor dat de shop online blijft, zichtbaar is én goed blijft werken. Wij kunnen hier ook bij helpen. Het staat je vrij om hosting en onderhoud bij een andere partij af te nemen. Daarnaast is het ook verplicht om Algemene Voorwaarden en een Privacyverklaring op te nemen.

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

starten met samenwerken?

Leuk! We zijn benieuwd naar jouw verhaal of vraag. Bel, mail, app of vul via onderstaande knop ons contactformulier in en we vertellen je graag meer!

06 – 30 37 50 02
info@pixelpanters.nl