WEBSHOP LATEN MAKEN IN DEVENTER?

Wil je een webshop laten maken in Deventer? Dat kan bij Pixelpanters uit Deventer. Wij bouwen een webshop met een unieke uitstraling die je zelf eenvoudig kunt beheren. Bedrijven willen steeds vaker producten via het internet verkopen en dan biedt een webshop uitkomst. Pixelpanters levert een webshop die helemaal past bij jouw uitstraling en assortiment.

Waarom zou je een webshop laten maken in Deventer?

Social media zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Facebook, Instagram en LinkedIn zijn ideale kanalen om nieuwe klanten te bereiken. Middels social media kun je de naamsbekendheid vergroten van jouw bedrijf. Ook kunnen social media ervoor zorgen dat je meer traffic genereert naar jouw website. Sociale media inzetten én uitbesteden als je zelf geen tijd hebt is dus raadzaam.
Uit onderzoek blijkt dat consumenten die bedrijven volgen op social media, vaker producten kopen van het desbetreffende bedrijf. Het is dus belangrijk dat jij als ondernemer hier ook op inspeelt.

5 cruciale seconden van een webshop

Gebruiksvriendelijk, veilig én conversiegericht

Hierom zou je een webshop laten maken in Deventer

Veelgestelde vragen

Wij vinden het fijn als jij wat te kiezen hebt. Daarom bieden we verschillende webshops aan. De Basis-variant is al beschikbaar vanaf €999,-. Ga je liever voor een template die nét wat unieker is? Kies dan voor onze Premium-variant, deze is beschikbaar vanaf €1999,- en staat binnen 10 werkdagen live! Zoek je een webshop die helemaal ontworpen wordt naar jouw wensen? Dan is de Maatwerk-variant de beste optie. Deze webshop is beschikbaar vanaf €4299,-.

Dit is afhankelijk van welke webshop jij kiest. De Basis-variant en de Premium-variant leveren we binnen 10 werkdagen af, vanaf het moment dat we de benodigde informatie hebben ontvangen. In het geval van de Maatwerk-variant zullen we verschillende afspraken met jou inplannen om tot jouw ideale webshop te komen. Hierdoor kan het tot 8 weken duren voordat deze webshop helemaal op maat is.

Ook dit is weer afhankelijk van op welke webshop jouw keuze valt. Kies je voor de Basis- of de Premium-variant dan moet je jouw huisstijlelementen, de foto’s en de teksten zelf aanleveren.

Bij de Maatwerk-variant kunnen we een stapje verder gaan: bijvoorbeeld doordat wij de teksten schrijven of doordat wij alle producten toevoegen. Uiteraard overleggen we van tevoren uitgebreid samen over wat jouw wensen hierin zijn. De prijs passen we hierop aan.

Ja, uiteraard kan dit! Wanneer wij de webshop hebben afgeleverd, bieden we een een-op-een training aan om jou alle snufjes te leren over het beheren van een webshop. Ben je zelf niet zo’n techneut en heb je liever dat wij (delen van) jouw webshop beheren? Ook dit behoort tegen meerprijs tot de mogelijkheden.

Om betalingen te ontvangen via bijvoorbeeld iDEAL en bankoverschrijvingen kun je het beste Mollie gebruiken. Voor meer informatie over deze betaalprovider: klik hier.

In principe doen we dit niet. Zeker omdat we merken dat sommige klanten honderden – tot soms wel duizenden – producten op hun webshop hebben staan. Wij verzorgen daarentegen wel een een-op-een training om te laten zien hoe je jouw webshop kunt vullen met je producten.

Heb je toch liever dat wij jouw webshop vullen? Vraag dan even naar de mogelijkheden.

Alle webshops die wij bouwen worden gemaakt in WordPress. Een van de grootste voordelen aan WordPress is dat het ontzettend gebruiksvriendelijk is. Hierdoor hoef je geen techneut te zijn om jouw WordPress-webshop te beheren.

Het is belangrijk om te weten dat je niet alleen genoeg hebt aan de webshop zelf. Daarnaast heb je ook een domeinnaam, hosting en onderhoud nodig. Daarmee zorg je ervoor dat de shop online blijft, zichtbaar is én goed blijft werken. Wij kunnen hier ook bij helpen. Het staat je vrij om hosting en onderhoud bij een andere partij af te nemen. Daarnaast is het ook verplicht om Algemene Voorwaarden en een Privacyverklaring op te nemen.

Wat wij verder voor jou kunnen betekenen

’n Bakkie doen?

Joost Hoekerswever

Jouw creatief partner

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We kijken graag vrijblijvend met je mee naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer