wordpress-site laten maken.

wordpress-site laten maken

Wil je een WordPress-site laten maken? Pixelpanters is jouw marketing- en communicatiebureau uit Deventer. Wij creëren voor ieder bedrijf, klein of groot, WordPress-websites. Wil je een WordPress-site laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Samen tillen we jouw website naar een hoger niveau. We denken graag mee, zodat we samen een website bouwen die voldoet aan al jouw eisen.

Wordpres_site_late_ maken

waarom een WordPress-site laten maken?

Al onze klanten maken gebruik van WordPress als hun open-source software. Waarom WordPress? Omdat het de meest gekozen websitebouwer is. Wist je dat maar liefst 41% van alle websites wordt gehost door WordPress? WordPress is een contentmanagementsysteem (CMS) en wordt daarom ook gebruikt door zowel kleine als grote bedrijven. Voor ieder wat wils, dat is WordPress.

Zo is het makkelijk te gebruiken. Dit geldt ook voor mensen die nog geen ervaring hebben met een contentmanagementsysteem. Je hoeft geen programmeur te zijn om het te begrijpen. Bovendien staat ons team ook altijd voor je klaar om je een handje te helpen. Gebruiksvriendelijkheid is dé reden waarom WordPress zo populair is.

Een ander groot voordeel aan WordPress is de veiligheid. Het is veilig en vertrouwd. Je wilt dat jouw websitebezoekers veilig over je website kunnen navigeren zonder dat ze gevaar lopen. Dat regelen wij: de standaard ingebouwde veiligheidsfunctionaliteiten in combinatie met de expertise van onze Webdevelopers zorgen ervoor dat jouw website veilig is én blijft!

Tot slot is WordPress ook uitermate geschikt om de online vindbaarheid van jouw bedrijf te vergroten. Wie wil er niet zo hoog mogelijk in Google staan? WordPress zorgt ervoor dat jouw website beter vindbaar is. Zoekmachinevriendelijk, dat is WordPress.

PP-pijl-icon-rood

doelgericht

Pixelpanters-groeimomenten-icon

groei

focus

focus

binding

onderscheid je van de rest

Wil je een WordPress-site laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je een snelle website krijgt. Bij Pixelpanters bieden we verschillende varianten aan websites aan.

Met deze varianten kun je onbezorgd op avontuur. Jij kiest een variant naar jouw wens; vervolgens regelen wij het van A tot Z en weet jij altijd waar je aan toe bent.

We denken met je mee, van het startpunt tot aan de finishstreep. Voor veel potentiële klanten is een website het eerste visitekaartje dat zij van jouw organisatie onder ogen krijgen. Door middel van een professionele website laat jij zien wat jij te bieden hebt en wat jou onderscheidt van de rest.

over Pixelpanters

Door middel van marketing en communicatie mensen in hun behoeften voorzien in plaats van producten en diensten opdringen en verkopen om het verkopen. Dat is Pixelpanters. Mét jou willen we jouw bedrijf beter in de picture zetten. Bijvoorbeeld door het maken van een nieuwe WordPress-website. Een website waar jij trots op bent én jouw naamsbekendheid doet vergroten.

Meer informatie over andere mogelijkheden die Pixelpanters je kan bieden op het gebied van marketing en communicatie? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

veelgestelde vragen

We bieden voor ieder wat wils. Van eenvoudige tot hele uitgebreide websites met diverse technische functies. Een template website bieden we al vanaf €1999,- excl. btw. Zoek je een uitgebreide website met alle mogelijkheden van dien en die helemaal ontworpen is op basis van jouw wensen? Dan leveren we een maatwerk website. Deze is er al vanaf €4299,- excl. btw.  

Een maatwerk website kunnen we al leveren vanaf 8 weken.

Ook dit is weer afhankelijk van op welke website jouw keuze valt. Kies je voor een template website, dan moet je jouw huisstijlelementen, de afbeeldingen en de teksten zelf aanleveren. 
 
Bij een maatwerk website kunnen we een stapje verder gaan: bijvoorbeeld omdat wij de teksten schrijven of omdat wij een nieuw logo voor jou ontwerpen. Uiteraard overleggen we van tevoren uitgebreid samen wat jouw wensen hierin zijn. De prijs passen we hierop aan. 

Op basis van jouw wensen maken we een gepersonaliseerde offerte. Zo sluit de prijs altijd aan op jouw wensen en behoeftes!

Voordat wij aan de slag gaan met jouw website, betaal je een aanbetaling. Dit is 50 procent van het totaalbedrag. De resterende 50 procent factureren we wanneer de website live staat.

Jouw nieuwe website wordt gemaakt in WordPress. Wij gebruiken dit Content Management Systeem (CMS) omdat dit erg gebruiksvriendelijk is. Lees hier meer over WordPress.

Dat kan! Bij het maken van de website doen we er alles aan om deze zo goed mogelijk zichtbaar te maken. Daarnaast hebben wij ook een partner op het gebied van Online Vindbaarheid (SEO en SEA) waarmee we jou in contact kunnen brengen. 

Ja, dat is zeker een mogelijkheid. Binnen ons team hebben we verschillende specialisten. Zij richten zich puur op het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld websites. Vraag na wat de mogelijkheden zijn of lees er hier meer over.  

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

starten met samenwerken?

Leuk! We zijn benieuwd naar jouw verhaal of vraag. Bel, mail, app of vul via onderstaande knop ons contactformulier in en we vertellen je graag meer!

06 – 30 37 50 02
info@pixelpanters.nl