Wil je een WordPress-site laten maken? Pixelpanters is jouw marketing- en communicatiebureau uit Deventer. Wij creëren voor ieder bedrijf, klein of groot, WordPress-websites. Wil je een WordPress-site laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Samen tillen we jouw website naar een hoger niveau. We denken graag mee, zodat we samen een website bouwen die voldoet aan al jouw eisen.

Waarom een WordPress-site laten maken?

Al onze klanten maken gebruik van WordPress als hun open-source software. Waarom WordPress? Omdat het de meest gekozen websitebouwer is. Wist je dat maar liefst 41% van alle websites wordt gehost door WordPress? WordPress is een contentmanagementsysteem (CMS) en wordt daarom ook gebruikt door zowel kleine als grote bedrijven. Voor ieder wat wils, dat is WordPress.

Zo is het makkelijk te gebruiken. Dit geldt ook voor mensen die nog geen ervaring hebben met een contentmanagementsysteem. Je hoeft geen programmeur te zijn om het te begrijpen. Bovendien staat ons team ook altijd voor je klaar om je een handje te helpen. Gebruiksvriendelijkheid is dé reden waarom WordPress zo populair is.

Een ander groot voordeel aan WordPress is de veiligheid. Het is veilig en vertrouwd. Je wilt dat jouw websitebezoekers veilig over je website kunnen navigeren zonder dat ze gevaar lopen. Dat regelen wij: de standaard ingebouwde veiligheidsfunctionaliteiten in combinatie met de expertise van onze Webdevelopers zorgen ervoor dat jouw website veilig is én blijft!

Tot slot is WordPress ook uitermate geschikt om de online vindbaarheid van jouw bedrijf te vergroten. Wie wil er niet zo hoog mogelijk in Google staan? WordPress zorgt ervoor dat jouw website beter vindbaar is. Zoekmachinevriendelijk, dat is WordPress.

Onderscheid je van de erst

Wil je een WordPress-site laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je een snelle website krijgt. Bij Pixelpanters bieden we verschillende varianten aan websites aan.

Met deze varianten kun je onbezorgd op avontuur. Jij kiest een variant naar jouw wens; vervolgens regelen wij het van A tot Z en weet jij altijd waar je aan toe bent.

We denken met je mee, van het startpunt tot aan de finishstreep. Voor veel potentiële klanten is een website het eerste visitekaartje dat zij van jouw organisatie onder ogen krijgen. Door middel van een professionele website laat jij zien wat jij te bieden hebt en wat jou onderscheidt van de rest.

Over Pixelpanters

Door middel van marketing en communicatie mensen in hun behoeften voorzien in plaats van producten en diensten opdringen en verkopen om het verkopen. Dat is Pixelpanters. Mét jou willen we jouw bedrijf beter in de picture zetten. Bijvoorbeeld door het maken van een nieuwe WordPress-website. Een website waar jij trots op bent én jouw naamsbekendheid doet vergroten.

Meer informatie over andere mogelijkheden die Pixelpanters je kan bieden op het gebied van marketing en communicatie? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Wij bieden drie verschillende mogelijkheden aan: een Basis-, Premium- en Maatwerk-variant. De Basis-variant is al beschikbaar vanaf €699,- excl. btw. Wil je een uitgebreidere website met net wat meer mogelijkheden? Voor €1999,- excl. btw. kun je bij ons terecht voor de Premium-variant. Zoek je een uitgebreide website met alle mogelijkheden van dien en die helemaal ontworpen is op basis van jouw wensen? Onze Maatwerk-variant is er al vanaf €4299,- excl. btw.  

Dit is afhankelijk van welke variant je kiest. Ga je voor een Basis of voor een Premium-template? Dan kan deze binnen 10 werkdagen worden opgeleverd, mits wij alle benodigde informatie binnen hebben. Een Maatwerk-variant kan vanaf 8 weken live staan.

Ook dit is weer afhankelijk van op welke website jouw keuze valt. Kies je voor de Basis- óf Premium-variant, dan moet je jouw huisstijlelementen, de afbeeldingen en de teksten zelf aanleveren. 
 
Bij de Maatwerk-variant kunnen we een stapje verder gaan: bijvoorbeeld omdat wij de teksten schrijven of omdat wij een nieuw logo voor jou ontwerpen. Uiteraard overleggen we van tevoren uitgebreid samen wat jouw wensen hierin zijn. De prijs passen we hierop aan. 

In het geval van een Basis-variant staat de prijs vast. Als wij een geavanceerde website (Premium of Maatwerk) voor jou maken, dan staat de prijs niet vast. Op basis van jouw wensen maken we een gepersonaliseerde offerte.  

Voordat wij aan de slag gaan met jouw website, betaal je een aanbetaling. Dit is 30 procent van het totaalbedrag. In de periode dat wij de website maken, sturen wij nog twee facturen: 40 procent na de bouw vóór de livegang van de website. De resterende 30 procent van het eindbedrag factureren we nadat de website online staat.

Dat kan! Bij het maken van de website doen we er alles aan om deze zo goed mogelijk zichtbaar te maken. Daarnaast hebben wij ook een partner op het gebied van Online Vindbaarheid (SEO en SEA) waarmee we jou in contact kunnen brengen. 

Ja, dat is zeker een mogelijkheid. Binnen ons team hebben we verschillende specialisten. Zij richten zich puur op het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld websites. Vraag na wat de mogelijkheden zijn of lees er hier meer over.  

Jouw nieuwe website wordt gemaakt in WordPress. Wij gebruiken dit Content Management Systeem (CMS) omdat dit erg gebruiksvriendelijk is. Lees hier meer over WordPress.

Wat wij verder kunnen betekenen

’n bakkie doen?

Joost Hoekerswever

Jouw creatief partner

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We kijken graag vrijblijvend met je mee naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer