WORDPRESS-WEBSITE LATEN MAKEN PRIJS

Wil jij een gloednieuwe WordPress-website laten maken? Dat kan bij Pixelpanters. Wij bouwen dagelijks WordPress-websites voor verschillende klanten, van kleine tot grote bedrijven. Een WordPress-website is betaalbaar, gebruiksvriendelijk, veilig en ook goed voor de online vindbaarheid van jouw bedrijf.

Voor- en nadelen WordPress-website

Marketing- en communicatiebureaus kiezen er vaak voor om WordPress te gebruiken. Dat komt omdat WordPress veel voordelen heeft voor de klant. Zo is het eenvoudig te gebruiken. Een ander voordeel van WordPress is dat het een open systeem is. Hierdoor kun je allerlei verschillende plug-ins gebruiken. Bovendien is WordPress ook nog eens zoekmachinevriendelijk: dit is weer goed voor de online vindbaarheid van jouw bedrijf. Uiteraard heeft WordPress ook zo z’n nadelen. Bijvoorbeeld dat er vaak onderhoud nodig is om jouw WordPress-website up-to-date en veilig te houden. Gelukkig kunnen wij je hierbij helpen.

Wordpress-website laten maken prijs

Laten we vooropstellen dat de prijzen voor het maken van een WordPress-website verschillen. Iedere aanbieder hanteert hierbij zijn eigen prijs. Welke prijs je betaalt voor een WordPress-website heeft ook te maken met wat voor website je wilt hebben. Wil je een basic website dan zijn de prijzen al een stuk lager dan wanneer je besluit een uitgebreide website aan te schaffen.

Over Pixelpanters

Wij zijn een marketing- en communicatiebureau uit Deventer. We bouwen websites, ontwikkelen huisstijlen en realiseren socialmediaberichten voor klanten uit verschillende sectoren. Dit doen we door mensen in hun behoeften voorzien in plaats van producten en diensten opdringen en verkopen om het verkopen.

 

Ons doel is duidelijk: jouw marketing en communicatie naar een hoger nieuw tillen! Samen denken we als team out-of-the-box, allemaal binnen onze eigen expertise. Waarbij de klant altijd op één staat. Ga jij met ons mee op avontuur?

Veelgestelde vragen

Wij bieden drie verschillende mogelijkheden aan: een Basis-, Premium- en Maatwerk-variant. De Basis-variant is al beschikbaar vanaf €699,- excl. btw. Wil je een uitgebreidere website met net wat meer mogelijkheden? Voor €1999,- excl. btw. kun je bij ons terecht voor de Premium-variant. Zoek je een uitgebreide website met alle mogelijkheden van dien en die helemaal ontworpen is op basis van jouw wensen? Onze Maatwerk-variant is er al vanaf €4299,- excl. btw.  

Dit is afhankelijk van welke variant je kiest. Ga je voor een Basis of voor een Premium-template? Dan kan deze binnen 10 werkdagen worden opgeleverd, mits wij alle benodigde informatie binnen hebben. Een Maatwerk-variant kan vanaf 8 weken live staan.

Ook dit is weer afhankelijk van op welke website jouw keuze valt. Kies je voor de Basis- óf Premium-variant, dan moet je jouw huisstijlelementen, de afbeeldingen en de teksten zelf aanleveren. 
 
Bij de Maatwerk-variant kunnen we een stapje verder gaan: bijvoorbeeld omdat wij de teksten schrijven of omdat wij een nieuw logo voor jou ontwerpen. Uiteraard overleggen we van tevoren uitgebreid samen wat jouw wensen hierin zijn. De prijs passen we hierop aan. 

In het geval van een Basis-variant staat de prijs vast. Als wij een geavanceerde website (Premium of Maatwerk) voor jou maken, dan staat de prijs niet vast. Op basis van jouw wensen maken we een gepersonaliseerde offerte.  

Voordat wij aan de slag gaan met jouw website, betaal je een aanbetaling. Dit is 30 procent van het totaalbedrag. In de periode dat wij de website maken, sturen wij nog twee facturen: 40 procent na de bouw vóór de livegang van de website. De resterende 30 procent van het eindbedrag factureren we nadat de website online staat.

Dat kan! Bij het maken van de website doen we er alles aan om deze zo goed mogelijk zichtbaar te maken. Daarnaast hebben wij ook een partner op het gebied van Online Vindbaarheid (SEO en SEA) waarmee we jou in contact kunnen brengen. 

Ja, dat is zeker een mogelijkheid. Binnen ons team hebben we verschillende specialisten. Zij richten zich puur op het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld websites. Vraag na wat de mogelijkheden zijn of lees er hier meer over.  

Jouw nieuwe website wordt gemaakt in WordPress. Wij gebruiken dit Content Management Systeem (CMS) omdat dit erg gebruiksvriendelijk is. Lees hier meer over WordPress.

Wat wij verder kunnen betekenen

’n bakkie doen?

Joost Hoekerswever

Jouw creatief partner

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We kijken graag vrijblijvend met je mee naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer