wordPress-website laten maken prijs.

wordPress-website laten maken prijs

Wil jij een gloednieuwe WordPress-website laten maken? Dat kan bij Pixelpanters. Wij bouwen dagelijks WordPress-websites voor verschillende klanten, van kleine tot grote bedrijven. Een WordPress-website is betaalbaar, gebruiksvriendelijk, veilig en ook goed voor de online vindbaarheid van jouw bedrijf.

WordPress_website_laten_maken_prijs

voor- en nadelen WordPress-website

Marketing- en communicatiebureaus kiezen er vaak voor om WordPress te gebruiken. Dat komt omdat WordPress veel voordelen heeft voor de klant. Zo is het eenvoudig te gebruiken. Een ander voordeel van WordPress is dat het een open systeem is. Hierdoor kun je allerlei verschillende plug-ins gebruiken. Bovendien is WordPress ook nog eens zoekmachinevriendelijk: dit is weer goed voor de online vindbaarheid van jouw bedrijf. Uiteraard heeft WordPress ook zo z’n nadelen. Bijvoorbeeld dat er vaak onderhoud nodig is om jouw WordPress-website up-to-date en veilig te houden. Gelukkig kunnen wij je hierbij helpen.

PP-pijl-icon-rood

doelgericht

Pixelpanters-groeimomenten-icon

groei

focus

focus

binding

WordPress_website_laten_maken_prijs_1

wordpress-website laten maken prijs

Laten we vooropstellen dat de prijzen voor het maken van een WordPress-website verschillen. Iedere aanbieder hanteert hierbij zijn eigen prijs. Welke prijs je betaalt voor een WordPress-website heeft ook te maken met wat voor website je wilt hebben. Wil je een basic website dan zijn de prijzen al een stuk lager dan wanneer je besluit een uitgebreide website aan te schaffen.

over Pixelpanters

Hoi! Wij zijn Pixelpanters.

En wij helpen jou bij het vertellen van jouw verhaal en het vergroten van jouw naamsbekendheid! We weten als geen ander hoe je de juiste doelgroep vindt en deze op de juiste manier aanspreekt. We zetten fotografie, videografie, copywriting, design en webdevelopment optimaal in om waarde te creëren voor jouw bedrijf. Dit alles doen we vanuit een waardevolle samenwerking. Samen creëren, samen groeien: daar geloven we in!

veelgestelde vragen

We bieden voor ieder wat wils. Van eenvoudige tot hele uitgebreide websites met diverse technische functies. Een template website bieden we al vanaf €1999,- excl. btw. Zoek je een uitgebreide website met alle mogelijkheden van dien en die helemaal ontworpen is op basis van jouw wensen? Dan leveren we een maatwerk website. Deze is er al vanaf €4299,- excl. btw.  

Ook dit is weer afhankelijk van op welke website jouw keuze valt. Kies je voor een template website, dan moet je jouw huisstijlelementen, de afbeeldingen en de teksten zelf aanleveren. 
 
Bij een maatwerk website kunnen we een stapje verder gaan: bijvoorbeeld omdat wij de teksten schrijven of omdat wij een nieuw logo voor jou ontwerpen. Uiteraard overleggen we van tevoren uitgebreid samen wat jouw wensen hierin zijn. De prijs passen we hierop aan. 

Op basis van jouw wensen maken we een gepersonaliseerde offerte. Zo sluit de prijs altijd aan op jouw wensen en behoeftes!

Op basis van jouw wensen maken we een gepersonaliseerde offerte. Zo sluit de prijs altijd aan op jouw wensen en behoeftes!

Voordat wij aan de slag gaan met jouw website, betaal je een aanbetaling. Dit is 50 procent van het totaalbedrag. De resterende 50 procent factureren we wanneer de website live staat.

Dat kan! Bij het maken van de website doen we er alles aan om deze zo goed mogelijk zichtbaar te maken. Daarnaast hebben wij ook een partner op het gebied van Online Vindbaarheid (SEO en SEA) waarmee we jou in contact kunnen brengen. 

Ja, dat is zeker een mogelijkheid. Binnen ons team hebben we verschillende specialisten. Zij richten zich puur op het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld websites. Vraag na wat de mogelijkheden zijn of lees er hier meer over.  

Jouw nieuwe website wordt gemaakt in WordPress. Wij gebruiken dit Content Management Systeem (CMS) omdat dit erg gebruiksvriendelijk is. Lees hier meer over WordPress.

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

starten met samenwerken?

Leuk! We zijn benieuwd naar jouw verhaal of vraag. Bel, mail, app of vul via onderstaande knop ons contactformulier in en we vertellen je graag meer!

06 – 30 37 50 02
info@pixelpanters.nl