WordPress-website laten maken prijs

Wil jij een gloednieuwe WordPress-website laten maken? Dat kan bij Pixelpanters. Wij bouwen dagelijks WordPress-websites voor verschillende klanten, van kleine tot grote bedrijven. Een WordPress-website is betaalbaar, gebruiksvriendelijk, veilig en ook goed voor de online vindbaarheid van jouw bedrijf.

Voor- en nadelen WordPress-website

Marketing- en communicatiebureaus kiezen er vaak voor om WordPress te gebruiken. Dat komt omdat WordPress veel voordelen heeft voor de klant. Zo is het eenvoudig te gebruiken. Een ander voordeel van WordPress is dat het een open systeem is. Hierdoor kun je allerlei verschillende plug-ins gebruiken. Bovendien is WordPress ook nog eens zoekmachinevriendelijk: dit is weer goed voor de online vindbaarheid van jouw bedrijf. Uiteraard heeft WordPress ook zo z’n nadelen. Bijvoorbeeld dat er vaak onderhoud nodig is om jouw WordPress-website up-to-date en veilig te houden. Gelukkig kunnen wij je hierbij helpen.

Betaal maandelijks een vaste lage prijs

Gebruiksvriendelijk

Wordpress-site laten maken I Pixelpanters

Veilig

Wordpress-website laten maken prijs I Pixelpanters

Zoekmachinevriendelijk

Website bouwen met Wordpress I Pixelpanters

NEEM CONTACT OP

Jeroen Glas

Jeroen Glas

Accountmanager

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar kansen voor jouw organisatie.

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer

Benieuwd naar onze avonturen?

Volg ons op social media

  NEEM CONTACT OP

  Jeroen Glas

  Jeroen Glas

  Accountmanager

  Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar creatieve en duurzame kansen voor jouw organisatie.

  Pixelpanters
  Zutphenseweg 33
  7418 AH Deventer

  Benieuwd naar onze avonturen?

  Volg ons op social media