Website bouwen

Het bereiken van jouw doelgroep begint bij het hebben van een goede website. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress en bouwen bovendien al onze websites responsive. Dat betekent dat ze zowel op smartphones, tablets als desktops werken. We bouwen basiswebsites maar leveren ook op maat gemaakte websites. We denken met jou mee en creëren een website die naadloos aansluit op jouw wensen en doelen. We laten design en functionaliteit hand in hand gaan met aansluitende content. Bovendien zijn we jouw partner op het gebied van SSL, hosting en CMS-training.

Werkwijze

Fase 1: Op verkenning

Fase 2: Ontwerpen

Fase 3: Testen

Fase 4: Nazorg

Fase 1: Op verkenning

Voordat we aan de slag gaan met het bouwen van een website, brengen we in een verkennend gesprek jouw wensen en doelen in kaart. We onderzoeken wat je met de website wilt bereiken. Is de website met name gericht op conversie, wordt het een webshop of moet het vooral informatief worden? Op basis van de eerste verkenning maken wij in overleg met jou een eerste concept.

Fase 1: Op verkenning

Voordat we aan de slag gaan met het bouwen van een website, brengen we in een verkennend gesprek jouw wensen en doelen in kaart. We onderzoeken wat je met de website wilt bereiken. Is de website met name gericht op conversie, wordt het een webshop of moet het vooral informatief worden? Op basis van de eerste verkenning maken wij in overleg met jou een eerste concept.

Fase 2: Ontwerpen

We werken jouw wensen en doelen uit tot een concept. In dit concept komen strategie, functionaliteit en design samen. Dit vormt het fundament van een goede website. We beginnen bij het opzetten van een sitemap en werken dit vervolgens uit tot een wireframe. Onderling overleg en een fijne samenwerking staan voorop. Ieder project draait om maatwerk en daarom hebben we op meerdere momenten contact. Met jouw instemming gaan we over op het development: de daadwerkelijke realisatie van de website.

Fase 3: Testen

Het is zover, de website is af. Nu begint het proces van testen, testen en nog eens testen. Werken alle functionaliteiten op de website? Is de website prettig leesbaar op zowel smartphone, tablet als desktop? Klopt alle informatie en zijn de teksten prettig leesbaar? We stemmen ons design af op de content zodat de website maximaal tot zijn recht komt. We testen alles uitvoerig zodat we trots kunnen zijn op het eindresultaat.

Fase 4: Nazorg

De website is af en staat online. Laat de bezoekers maar komen! Ook nadat de website is gelanceerd, helpen wij je bij het technisch beheer en alles wat daarbij komt kijken. Doe je dit liever zelf? Dat kan ook. Wanneer je ervoor kiest om de website zelf te onderhouden, bieden we altijd een persoonlijke CMS-training zodat je jouw website up-to-date kunt houden.

Waarde van een website

Het hebben van een goede website is van groot belang bij het bereiken van jouw doelgroep. Met een website werk je niet alleen aan jouw naamsbekendheid en online zichtbaarheid, maar neem je jouw doelgroep mee in de beleving van jouw verhaal. We denken met je mee, van het begin tot eind. Voor veel mensen is een website het eerste visitekaartje dat zij van jouw organisatie te zien krijgen. Door middel van een professionele website laat je zien wat jij te bieden hebt en neem je de doelgroep mee in jouw verhaal.

 

Achter een goede website schuilt veel denkwerk: strategie, design en content komen hier samen. Allemaal elementen die er samen voor zorgen dat jouw website klopt. Zo is het bijvoorbeeld ook belangrijk dat de webteksten goed leesbaar zijn. Wij kunnen in dit gehele proces de zorg uit jouw handen nemen: van het ontwerpen van een website tot het schrijven van webteksten.

‘Met een goede website
maak je écht het verschil
binnen de marketing- en
communicatiewereld’

 

~ Samir Jakupovic

Onze Expedities

Bij Pixelpanters denken we graag in creatieve en innovatieve oplossingen. We creëren waarde en vertellen jouw verhaal. We nemen je daarom mee op expeditie. Van consciousmarketing tot storytelling, van vormgeving tot webdesign: wij hebben de oplossing voor jou. Zo realiseren we bij Pixelpanters samenwerkingen waar beide partijen trots op zijn.

 

Benieuwd naar onze eerdere expedities? We laten je graag zien aan welke mooie projecten we al hebben gewerkt.

SAMENWERKINGEN

Bij Pixelpanters werken we voor diverse opdrachtgevers. We zetten marketing en communicatie doelgericht in en helpen hen bij het overbrengen van een boodschap. Zo creëren wij waarde en realiseren we projecten waar we trots op zijn! Meer weten over onze eerdere expedities? We laten je graag zien met welke opdrachtgevers we samenwerken.

De Helfterkamp
Netwerk Acute Zorg Zwolle
African Woodgrow
Mens & Zo
SNP Adviseurs
Liefde voor brocante
Erve brooks
EEGA Groep
EEGA Plus
Mijn Flex plek

Wij zijn ook goed in:

Online vindbaarheid

Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig de beschikking over internet. Al deze mensen kun je met jouw organisatie bereiken wanneer je online zichtbaar bent. Wij vergroten graag je online vindbaarheid en zorgen ervoor dat je hoog komt te staan in verschillende zoekmachines.

Webteksten schrijven

Nieuwe webteksten nodig? Laat ons helpen. We zorgen dat alle puntjes op de i staan en leveren de webteksten zo af dat ze volledig geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Branddesign

Een verhaal vertellen is één ding, een verhaal met impact vertellen is iets anders. Wij zorgen daarvoor, want alles wat je communiceert, zowel visueel als tekstueel, moet bijdragen aan wat je wilt uitstralen en vertellen,

SAMEN OP AVONTUUR?

Jeroen Glas

Joost Hoekerswever

Accountmanager

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar duurzame kansen voor jouw organisatie.

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer

Benieuwd naar onze avonturen?

Volg ons op social media