TEKSTBUREAU DEVENTER

Op zoek naar een tekstbureau in Deventer? Dan kun je terecht bij Pixelpanters, wij beschikken over professionele tekstschrijvers. Die al jou tekstklussen uit handen kunnen nemen. Denk aan het schrijven van webteksten, persberichten of gewoon een tekst redigeren.

Over Pixelpanters: tekstbureau Deventer

In 2010 werden we opgericht als een kleinschalig leerwerkbedrijf op het gebied van reclame en webdesign, onder de paraplu van EEGA Groep. Al snel nam de vraag naar (online) marketing en communicatie dusdanig toe dat we uitgroeiden tot een professionele organisatie. Onze visie? Bedrijven helpen hun verhaal te vertellen en naamsbekendheid te vergroten, zodat zij een grotere speler worden in deze wereld. Pixelpanters helpt bedrijven tijdens deze verandering door (creatief) mee te denken over dit proces en dit op de juiste manier te communiceren.

Wat doet een communicatiebureau?

Goede teksten

Storytelling

B2B communicatiebureau

Veelgestelde vragen

Of het nu gaat om compleet nieuwe webteksten of het redigeren van jouw huidige teksten: op contentgebied kunnen we volledig ontzorgen. Echter is het lastig om dit in een prijs uit te drukken, omdat de prijs verschilt per dienst en wat er precies nodig is qua content. Benieuwd op welk gebied we jou kunnen ondersteunen qua content? Hier lees je meer.

Dit is volledig afhankelijk van de opdracht. Mochten wij als Pixelpanters jouw onderneming van content mogen voorzien, dan geven we voorafgaand duidelijk aan wat jij zelf moet aanleveren. Mocht je hier eventuele vragen over hebben, dan kun je ons altijd bellen of een mailtje sturen.

Over het algemeen geldt dat onze klanten recht hebben op twee feedbackmomenten per opdracht. Uiteraard kan dit aantal wat hoger uitvallen, mocht het een grote opdracht zijn die het nodige precisiewerk vereist tussen onze Content Specialist en de opdrachtgever. Het belangrijkste vinden wij echter dat jij tevreden bent met ons product. Dat staat voor ons op één.

Bij Pixelpanters kun je niet alleen terecht voor content. Nee, wij hebben nog drie andere pijlers waar we ons op richten. Zo zijn we jouw partner op het gebied van design. Een gloednieuwe website laten bouwen? Ook hier helpen we je graag mee. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een WordPress webshop.

Wat wij verder voor jou kunnen betekenen

’n Bakkie doen?

Joost Hoekerswever

Accountmanager

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We kijken graag vrijblijvend met je mee naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer