Tekstbureau Deventer

Op zoek naar een tekstbureau in Deventer? Dan kun je terecht bij Pixelpanters, wij beschikken over professionele tekstschrijvers. Die al jou tekstklussen uit handen kunnen nemen. Denk aan het schrijven van webteksten, persberichten of gewoon een tekst redigeren.

Resultaatgericht

Conversiegericht

Creatief

Persoonlijk

Tekstbureau Deventer, Tekstbureau Twello, Tekstbureau Terwolde, Tekstbureau Gorssel, Tekstbureau Diepenveen, Tekstbureau Bathmen

Over Pixelpanters: tekstbureau Deventer

In 2010 werden we opgericht als een kleinschalig leerwerkbedrijf op het gebied van reclame en webdesign, onder de paraplu van EEGA Groep. Al snel nam de vraag naar (online) marketing en communicatie dusdanig toe dat we uitgroeiden tot een professionele organisatie. We zijn dagelijks bezig met innovatieve, creatieve en bewuste (online) marketing en communicatie voor onze klanten. Onze visie? Bedrijven helpen hun verhaal te vertellen en naamsbekendheid te vergroten, zodat zij een grotere speler worden in deze wereld. Pixelpanters helpt bedrijven tijdens deze verandering door (creatief) mee te denken over dit proces en dit op de juiste manier te communiceren.

 

Wat doet een communicatiebureau?

Een communicatiebureau helpt jou met het uitdenken van campagnes, schrijven en bedenken van concepten en probeert met de juiste boodschap jouw gewenste doel te bereiken. Communicatie is belangrijk voor de zichtbaarheid van jouw bedrijf, dit draagt bij aan de groei van jouw bedrijf. Een communicatiebureau kan je helpen bij iedere vorm van communicatie. Van een (nieuwe) strategie tot adverteren, webdesign, teksten en branding. Voor zowel online als offline.

Goede teksten

Een foutloze tekst is belangrijk, dat weet iedereen. Maar teksten zijn zoveel meer dan een verzameling woorden en zinnen. Een goede tekst spreekt de doelgroep aan en neemt ze mee in jouw verhaal. Onze panters gaan aan de slag met jouw teksten en zetten ze om in heldere-, aansprekende- en foutloze teksten. We lichten jouw unieke boodschap uit en zorgen dat deze maximaal tot zijn recht komt.

 

Storytelling

Wij hebben verschillende tekst technieken in huis. Zo zijn we een kei in storytellingtechnieken en weten we als geen ander hoe je consciousmarketing inzet. Tijdens het schrijven van teksten houden we rekening met de doelgroep die je wilt aanspreken en de boodschap die je wilt overbrengen. Ook stemmen we de teksten af op zoekmachines, zoals Google, zodat jouw online vindbaarheid vergroot wordt.

B2B communicatiebureau

B2b is een afkorting voor business-to-business. Bij business-to-business gaat het om bedrijven die goederen of diensten aan een ander bedrijf leveren. Bij een business-to-business communicatiebureau levert een communicatiebureau diensten af aan een ander bedrijf of organisatie. Zo heeft Pixelpanters naast tekst mogelijkheden ook andere diensten die je bij ons kunt afnemen. Denk daarbij aan branddesign, websites bouwen en online vindbaarheid vergroten. Denken in creatieve en innovatieve oplossingen, dat is Pixelpanters. Als Pixelpanters creëren we waarde voor en mét duurzame initiatieven en vertellen we hun verhaal!

 

Meer informatie over onze tekstmogelijkheden of over andere diensten die wij aanbieden? Of wil je gewoon eens met een van onze panters sparren? Bekijk onze diensten of neem contact met ons op!

NEEM CONTACT OP

Jeroen Glas

Jeroen Glas

Accountmanager

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar kansen voor jouw organisatie.

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer

Benieuwd naar onze avonturen?

Volg ons op social media