tekstbureau Deventer.

tekstbureau Deventer

Op zoek naar een tekstbureau in Deventer? Dan kun je terecht bij Pixelpanters, wij beschikken over professionele tekstschrijvers. Die al jou tekstklussen uit handen kunnen nemen. Denk aan het schrijven van webteksten, persberichten of gewoon een tekst redigeren.

Tekstbureau-Deventer

over Pixelpanters: tekstbureau Deventer

In 2010 werden we opgericht als een kleinschalig leerwerkbedrijf op het gebied van reclame en webdesign, onder de paraplu van EEGA Groep. Al snel nam de vraag naar (online) marketing en communicatie dusdanig toe dat we uitgroeiden tot een professionele organisatie. Onze visie? Bedrijven helpen hun verhaal te vertellen en naamsbekendheid te vergroten, zodat zij een grotere speler worden in deze wereld. Pixelpanters helpt bedrijven tijdens deze verandering door (creatief) mee te denken over dit proces en dit op de juiste manier te communiceren.

PP-pijl-icon-rood

doelgericht

Pixelpanters-groeimomenten-icon

groei

focus

focus

binding

Tekstbureau- Deventer-1

wat doet een communicatiebureau?

Een communicatiebureau helpt jou met het uitdenken van campagnes, schrijven en bedenken van concepten en probeert met de juiste boodschap jouw gewenste doel te bereiken. Communicatie is belangrijk voor de zichtbaarheid van jouw bedrijf, dit draagt bij aan de groei van jouw bedrijf. Een communicatiebureau kan je helpen bij iedere vorm van communicatie. Van een (nieuwe) strategie tot adverteren, webdesign, teksten en branding. Voor zowel online als offline.

goede teksten

Teksten zijn zoveel meer dan een verzameling woorden en zinnen. Een goede tekst spreekt de doelgroep aan en neemt ze mee in jouw verhaal. We gaan aan de slag met jouw teksten en zetten ze om in heldere, aansprekende en foutloze teksten. We lichten jouw unieke boodschap uit en zorgen dat deze maximaal tot zijn recht komt.

storytelling

Wij hebben verschillende tekst technieken in huis. Zo zijn we een kei in storytellingtechnieken en weten we als geen ander hoe je consciousmarketing inzet. Tijdens het schrijven van teksten houden we rekening met de doelgroep die je wilt aanspreken en de boodschap die je wilt overbrengen. Ook stemmen we de teksten af op zoekmachines, zoals Google, zodat jouw online vindbaarheid vergroot wordt.

b2b communicatiebureau

B2B is een afkorting voor business-to-business. Bij business-to-business gaat het om bedrijven die goederen of diensten aan een ander bedrijf leveren. Bij een business-to-business communicatiebureau levert een communicatiebureau diensten af aan een ander bedrijf of organisatie. Zo heeft Pixelpanters naast tekst mogelijkheden ook andere diensten die je bij ons kunt afnemen. Denk daarbij aan branddesign, websites bouwen en online vindbaarheid vergroten. Denken in creatieve en innovatieve oplossingen, dat is Pixelpanters. Als Pixelpanters creëren we waarde voor en mét duurzame initiatieven en vertellen we hun verhaal!

 

Meer informatie over onze tekstmogelijkheden of over andere diensten die wij aanbieden? Of wil je gewoon eens met een van onze panters sparren? Neem contact met ons op!

veelgestelde vragen

Of het nu gaat om compleet nieuwe webteksten of het redigeren van jouw huidige teksten: op contentgebied kunnen we volledig ontzorgen. Echter is het lastig om dit in een prijs uit te drukken, omdat de prijs verschilt per dienst en wat er precies nodig is qua content. Benieuwd op welk gebied we jou kunnen ondersteunen qua content? Hier lees je meer.

Dit is volledig afhankelijk van de opdracht. Mochten wij als Pixelpanters jouw onderneming van content mogen voorzien, dan geven we voorafgaand duidelijk aan wat jij zelf moet aanleveren. Mocht je hier eventuele vragen over hebben, dan kun je ons altijd bellen of een mailtje sturen.

Over het algemeen geldt dat onze klanten recht hebben op twee feedbackmomenten per opdracht. Uiteraard kan dit aantal wat hoger uitvallen, mocht het een grote opdracht zijn die het nodige precisiewerk vereist tussen onze Content Specialist en de opdrachtgever. Het belangrijkste vinden wij echter dat jij tevreden bent met ons product. Dat staat voor ons op één.

Bij Pixelpanters kun je niet alleen terecht voor content. Nee, wij hebben nog drie andere pijlers waar we ons op richten. Zo zijn we jouw partner op het gebied van design. Een gloednieuwe website laten bouwen? Ook hier helpen we je graag mee. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een WordPress webshop.

projecten waar we trots op zijn

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

starten met samenwerken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing werk, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam team,