ALTIJD AL EEN WEBSHOP WILLEN HEBBEN?

 • Binnen 10 werkdagen live
 • Keuze uit
  1 standaard template
 • Beste optie voor starters
 • Binnen 10 werkdagen live
 • Keuze uit 5 op maat
  gekozen templates
 • Uniek karakter
 • Volledig naar wens
 • Inclusief diverse
  strategische sessies
 • Beste tools, elementen en plug-ins

✓ Unieke uitstraling

✓ Mobile responsive

✓ Razendsnel

✓ Eenvoudig te beheren

Waarom heb je een WordPress webshop nodig?

E-commerce is wereldwijd niet meer weg te denken. Steeds meer Nederlandse bedrijven beginnen een webwinkel. Zo kwamen er ook dit jaar weer duizenden webwinkels in Nederland bij. Met een webshop werk je naast jouw naamsbekendheid óók aan je online zichtbaarheid. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop perfect bij jou, je bedrijf en je doelstellingen past. We leveren een webshop af met jouw eigen uitstraling en eentje die helemaal passend is bij jouw producten. Bij ons kun je terecht voor drie varianten aan webshops: een Basis-variant, een Premium-variant en een Maatwerk-variant.

Onze werkwijze

1. Oriëntatie

2. Strategie

3. Ontwerp

4. Bouwen

5. Feedback

6. Lancering

Veelgestelde vragen

Wij vinden het fijn als jij wat te kiezen hebt. Daarom bieden we verschillende webshops aan. De Basis-variant is al beschikbaar vanaf €999,-. Ga je liever voor een template die nét wat unieker is? Kies dan voor onze Premium-variant, deze is beschikbaar vanaf €1999,- en staat binnen 10 werkdagen live! Zoek je een webshop die helemaal ontworpen wordt naar jouw wensen? Dan is de Maatwerk-variant de beste optie. Deze webshop is beschikbaar vanaf €4299,-.

Dit is afhankelijk van welke webshop jij kiest. De Basis-variant en de Premium-variant leveren we binnen 10 werkdagen af, vanaf het moment dat we de benodigde informatie hebben ontvangen. In het geval van de Maatwerk-variant zullen we verschillende afspraken met jou inplannen om tot jouw ideale webshop te komen. Hierdoor kan het tot 8 weken duren voordat deze webshop helemaal op maat is.

Ook dit is weer afhankelijk van op welke webshop jouw keuze valt. Kies je voor de Basis- of de Premium-variant dan moet je jouw huisstijlelementen, de foto’s en de teksten zelf aanleveren.

Bij de Maatwerk-variant kunnen we een stapje verder gaan: bijvoorbeeld doordat wij de teksten schrijven of doordat wij alle producten toevoegen. Uiteraard overleggen we van tevoren uitgebreid samen over wat jouw wensen hierin zijn. De prijs passen we hierop aan.

Ja, uiteraard kan dit! Wanneer wij de webshop hebben afgeleverd, bieden we een een-op-een training aan om jou alle snufjes te leren over het beheren van een webshop. Ben je zelf niet zo’n techneut en heb je liever dat wij (delen van) jouw webshop beheren? Ook dit behoort tegen meerprijs tot de mogelijkheden.

Om betalingen te ontvangen via bijvoorbeeld iDEAL en bankoverschrijvingen kun je het beste Mollie gebruiken. Voor meer informatie over deze betaalprovider: klik hier.

In principe doen we dit niet. Zeker omdat we merken dat sommige klanten honderden – tot soms wel duizenden – producten op hun webshop hebben staan. Wij verzorgen daarentegen wel een een-op-een training om te laten zien hoe je jouw webshop kunt vullen met je producten.

Heb je toch liever dat wij jouw webshop vullen? Vraag dan even naar de mogelijkheden.

Alle webshops die wij bouwen worden gemaakt in WordPress. Een van de grootste voordelen aan WordPress is dat het ontzettend gebruiksvriendelijk is. Hierdoor hoef je geen techneut te zijn om jouw WordPress-webshop te beheren.

Het is belangrijk om te weten dat je niet alleen genoeg hebt aan de webshop zelf. Daarnaast heb je ook een domeinnaam, hosting en onderhoud nodig. Daarmee zorg je ervoor dat de shop online blijft, zichtbaar is én goed blijft werken. Wij kunnen hier ook bij helpen. Het staat je vrij om hosting en onderhoud bij een andere partij af te nemen. Daarnaast is het ook verplicht om Algemene Voorwaarden en een Privacyverklaring op te nemen.

’n Bakkie doen?

Joost Hoekerswever

Samenwerkingspartner

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We kijken graag vrijblijvend met je mee naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer