Kosten webshops

BASIC

Wordpress webshop laten maken I Pixelpanters

Op zoek naar een betrouwbare webshop mét een mooi design zonder dat je er veel voor hoeft te betalen? Ga voor onze Basic Webshop. Deze heeft een professionele uitstraling, maar is net wat minder op maat dan onze Premium Webshop.

Bij onze Basic Webshop bouwen wij jouw webshop en richten we deze in op basis van jouw huisstijl. De Basic Webshop kunnen we al binnen twee weken opleveren, waardoor je vliegensvlug kunt starten met de verkoop van jouw producten!

Vanaf € 999,-

PREMIUM

Zoek je een webshop die helemaal op maat gemaakt is? Bijvoorbeeld omdat jij je met jouw webshop wilt onderscheiden van al die standaard webshops van concurrerende bedrijven? Kies dan voor onze Premium Webshop.

Het grootste verschil tussen onze Basic Webshop en Premium Webshop? In het geval van de Premium Webshop plannen we diverse strategische sessies in met onze experts. Het doel? Een webshop maken die voldoet aan al jouw wensen en eisen!

Vanaf € 4299,-

ONZE WERKWIJZE

Waarom heb je een WordPress webshop nodig?

E-commerce wordt steeds populairder in Nederland. Dit blijkt ook uit recent onderzoek. Online is niet meer weg te denken. Dit geldt ook voor de webshop: steeds meer Nederlandse bedrijven beginnen een webwinkel. Zo kwamen er dit jaar al duizenden webwinkels in Nederland bij. Met een webshop werk je naast jouw naamsbekendheid ook aan je online zichtbaarheid. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop perfect bij jou, je bedrijf en je doelstellingen past. We leveren een webshop af met jouw eigen uitstraling en eentje die helemaal passend is bij jouw producten.

Veelgestelde vragen

Wij vinden het fijn als jij wat te kiezen hebt. Daarom bieden we verschillende webshops aan. De Basic Webshop is al beschikbaar vanaf € 999,-. We kunnen ons ook voorstellen dat je jouw webshop het liefst vanaf nul bouwt. Kies dan voor een Premium Webshop: deze bouwen wij al vanaf € 4299,-. In dat geval maken we een webshop die helemaal aansluit op jouw wensen en eisen.

Ga je liever voor een tussenweg? Kies dan voor een Template op Maat. Wanneer je voor deze optie kiest, denken we strategisch mee en maken we een basic design aangepast op jouw bedrijf. Deze optie is beschikbaar vanaf € 1499,-.

Dit is afhankelijk van welke webshop jij kiest. De Basic Webshop kunnen we al binnen 2 weken leveren vanaf het moment dat we de benodigde informatie hebben ontvangen. In het geval van de Premium Webshop of de Template op Maat zullen we verschillende afspraken met jou inplannen om tot een ideale webshop te komen. Het kan daardoor tot 8 weken duren voordat deze webshop helemaal op maat is.

Ook dit is weer afhankelijk van op welke webshop jouw keuze valt. Kies je voor de Basic Webshop dan moet je de kleuren van jouw huisstijl, foto’s en teksten zelf aanleveren.

In het geval van de Premium Webshop kunnen we een stapje verder gaan: bijvoorbeeld doordat wij de teksten schrijven of doordat wij alle producten toevoegen. Uiteraard overleggen we van tevoren uitgebreid samen over wat jouw wensen hierin zijn. De prijs passen we hierop aan.

Ga je toch voor een Template op Maat? Dan moet je dezelfde informatie aanleveren als voor een Basic Webshop. Aan de hand van deze informatie – en overleg met jou – gaan we aan de slag.

Ja, uiteraard kan dit! Wanneer wij de webshop hebben afgeleverd, bieden we een een-op-een training aan om jou alle snufjes te leren over het beheren van een webshop. Ben je zelf niet zo’n techneut en heb je liever dat wij (delen van) jouw webshop beheren? Ook dit behoort tegen meerprijs tot de mogelijkheden.

Om betalingen te ontvangen via bijvoorbeeld iDEAL en bankoverschrijvingen kun je het beste Mollie gebruiken. Voor meer informatie over deze betaalprovider: klik hier.

In principe doen we dit niet. Zeker omdat we merken dat sommige klanten honderden – tot soms wel duizenden – producten op hun webshop hebben staan. Wij verzorgen daarentegen wel een een-op-een training om te laten zien hoe je jouw webshop kunt vullen met je producten.

Heb je toch liever dat wij jouw webshop vullen? Vraag dan even naar de mogelijkheden.

Alle webshops die wij bouwen worden gemaakt in WordPress. Een van de grootste voordelen aan WordPress is dat het ontzettend gebruiksvriendelijk is. Hierdoor hoef je geen techneut te zijn om jouw WordPress webshop te beheren.

Het is belangrijk om te weten dat je niet alleen genoeg hebt aan de webshop zelf. Daarnaast heb je ook een domeinnaam, hosting en onderhoud voor de webshop nodig. Daarmee zorg je ervoor dat de shop online blijft, zichtbaar is én goed blijft werken. Wij kunnen hier ook bij helpen. Echter staat het je ook vrij om hosting en onderhoud bij een andere partij af te nemen.

NEEM CONTACT OP

Joost Hoekerswever

Accountmanager

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar creatieve en duurzame kansen voor jouw organisatie.

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer

Benieuwd naar onze avonturen?

Volg ons op social media