tekstbureau Twello.

tekstbureau Twello

Op zoek naar een tekstbureau in Twello? Pixelpanters staat voor je klaar, wij zijn gevestigd in Deventer, in de buurt van Twello. Wij hebben professionele tekstschrijvers die aan de slag kunnen voor al jouw tekstuele vraagstukken! Of het nu gaat om webteksten, blogs, persberichten of het herschrijven van teksten. Daar draaien wij onze handen niet voor om.

Tekstbureau_Twello

wat is een tekstbureau?

Een tekstbureau kun je inschakelen voor al je tekstuele klussen. Of het nou gaat om een volledige tekst schrijven of om een bestaande tekst te redigeren. Een tekstbureau heeft vaak een of meerdere tekstschrijvers in dienst. Pixelpanters is een bewust marketing- en communicatiebureau. Wij zijn gespecialiseerd in het schrijven van blogs, webteksten en persberichten schrijven. Maar onze dienstverlening stopt niet bij het schrijven van content. Zo bouwen wij ook websites en ontwerpen we een geheel nieuwe huisstijl voor jou. Maar we kunnen jou ook ondersteunen bij jouw socialmediakanalen of bij het online vindbaar maken van jouw bedrijf.

PP-pijl-icon-rood

doelgericht

Pixelpanters-groeimomenten-icon

groei

focus

focus

binding

wat doe je als communicatiebureau?

Een communicatiebureau werkt vaak op tactisch niveau. Een team van professionals onderzoeken met welke boodschap zij de doelgroep kunnen aanspreken en verleiden en zorgen voor concepten en teksten die daarbij passen. Zij zijn bezig met SEO, SEA, copywriting en social media. Pixelpanters biedt een SEO- en SEA-traject aan. SEO zorgt ervoor dat jouw bedrijf online zichtbaar is. Dit noemen we ook wel zoekmachineoptimalisatie. Met dit SEO-traject zorgen we ervoor dat jouw bedrijf hoger komt te staan in verschillende zoekmachines. Bijvoorbeeld Google. SEA is ook wel adverteren via Google Adwords, dit levert snel een gericht resultaat op. Een resultaat waar jouw bedrijf direct profijt van heeft. Ideaal als je een product, dienst of event even snel onder de aandacht wilt brengen.

b2b communicatiebureau

B2B is een afkorting voor business-to-business. Bij business-to-business gaat het om bedrijven die goederen of diensten aan een ander bedrijf leveren. Bij een business-to-business communicatiebureau levert een communicatiebureau dus diensten af aan een ander bedrijf of organisatie. Wij helpen ze bij het vertellen van hun verhaal en het vergroten van hun naamsbekendheid.

pixelpanters voor al jouw schrijfklussen

Pixelpanters beschikt over ervaren professionals die graag met je mee denken, wij kijken met je mee met een frisse en creatieve blik en brengen wellicht vernieuwende ideeën in, geven tips en zorgen voor inspiratie. Pixelpanters neemt het schrijfproces van je over en zorgt voor verfrissende content op jouw kanalen. Wij helpen je bij het schrijven van waardevolle content. Wil je jouw doelgroep meenemen in het verhaal achter jouw bedrijf? Of wil je graag laten zien aan welke initiatieven je werkt maar zoek je naar een goede manier om dat te doen? Neem dan contact met ons op!

veelgestelde vragen

Of het nu gaat om compleet nieuwe webteksten of het redigeren van jouw huidige teksten: op contentgebied kunnen we volledig ontzorgen. Echter is het lastig om dit in een prijs uit te drukken, omdat de prijs verschilt per dienst en wat er precies nodig is qua content. Benieuwd op welk gebied we jou kunnen ondersteunen qua content? Hier lees je meer.

Dit is volledig afhankelijk van de opdracht. Mochten wij als Pixelpanters jouw onderneming van content mogen voorzien, dan geven we voorafgaand duidelijk aan wat jij zelf moet aanleveren. Mocht je hier eventuele vragen over hebben, dan kun je ons altijd bellen of een mailtje sturen.

Over het algemeen geldt dat onze klanten recht hebben op twee feedbackmomenten per opdracht. Uiteraard kan dit aantal wat hoger uitvallen, mocht het een grote opdracht zijn die het nodige precisiewerk vereist tussen onze Content Specialist en de opdrachtgever. Het belangrijkste vinden wij echter dat jij tevreden bent met ons product. Dat staat voor ons op één.

Bij Pixelpanters kun je niet alleen terecht voor content. Nee, wij hebben nog drie andere pijlers waar we ons op richten. Zo zijn we jouw partner op het gebied van design. Een gloednieuwe website laten bouwen? Ook hier helpen we je graag mee. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een WordPress webshop.

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

starten met samenwerken?

Leuk! We zijn benieuwd naar jouw verhaal of vraag. Bel, mail, app of vul via onderstaande knop ons contactformulier in en we vertellen je graag meer!

06 – 30 37 50 02
info@pixelpanters.nl