WEBSITE BOUWEN MET WORDPRESS

Wil je een website bouwen met WordPress, maar kom je er niet helemaal uit? Begrijpelijk. Hoe makkelijk het soms ook lijkt: ook voor het bouwen van een WordPress-website heb je de nodige ervaring nodig. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het maken van een website met WordPress. Direct een website bouwen met WordPress?

Waarom website bouwen met WordPress?

Veel mensen kiezen voor WordPress omdat het erg gebruiksvriendelijk is. Bovendien is er online ook veel informatie te vinden over hoe je WordPress moet gebruiken. Niet voor niets worden de meeste websites momenteel gehost door WordPress. Het wordt gebruikt door zowel kleine als grote bedrijven.

Gebruiksvriendelijkheid is het grootste pluspunt van WordPress. Mensen die weinig tot geen ervaring hebben met een contentmanagementsysteem (CMS) als WordPress kunnen na een korte uitleg al zelfstandig aan de slag. Hierdoor kunnen ze zelf ook kleine aanpassingen verwerken op hun website. Een website bouwen met WordPress is een ander verhaal: dit is ingewikkelder. Gelukkig helpen wij je hier graag bij. Wij bouwen, jij gebruikt.

Het is ook belangrijk dat je website veilig is. Wanneer je een website host bij WordPress, zijn er al standaard veiligheidsfunctionaliteiten ingebouwd. Wij zorgen ervoor dat je website veilig is en blijft. Waarom jouw website gebruiksvriendelijk en veilig moet zijn? Hierom moet je website gebruiksvriendelijk en veilig zijn!

Nog een groot voordeel aan WordPress: het is goed voor je online vindbaarheid. Je wordt hierdoor beter gevonden in zoekmachines als Google en Bing.

Wil jij ook een website bouwen met WordPress, maar kom je er toch niet helemaal uit? Wij helpen je dan graag. Zo kunnen wij een complete website bouwen. Daarnaast bieden wij ook andere diensten aan op het gebied van marketing en communicatie. Denk hierbij aan het ontwerpen van een nieuw design, het schrijven van content of het bouwen van een webshop. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Website bouwen met WordPress bij Pixelpanters

Veelgestelde vragen

Wij bieden drie verschillende mogelijkheden aan: een Basis-, Premium- en Maatwerk-variant. De Basis-variant is al beschikbaar vanaf €699,- excl. btw. Wil je een uitgebreidere website met net wat meer mogelijkheden? Voor €1999,- excl. btw. kun je bij ons terecht voor de Premium-variant. Zoek je een uitgebreide website met alle mogelijkheden van dien en die helemaal ontworpen is op basis van jouw wensen? Onze Maatwerk-variant is er al vanaf €4299,- excl. btw.  

Dit is afhankelijk van welke variant je kiest. Ga je voor een Basis of voor een Premium-template? Dan kan deze binnen 10 werkdagen worden opgeleverd, mits wij alle benodigde informatie binnen hebben. Een Maatwerk-variant kan vanaf 8 weken live staan.

Ook dit is weer afhankelijk van op welke website jouw keuze valt. Kies je voor de Basis- óf Premium-variant, dan moet je jouw huisstijlelementen, de afbeeldingen en de teksten zelf aanleveren. 
 
Bij de Maatwerk-variant kunnen we een stapje verder gaan: bijvoorbeeld omdat wij de teksten schrijven of omdat wij een nieuw logo voor jou ontwerpen. Uiteraard overleggen we van tevoren uitgebreid samen wat jouw wensen hierin zijn. De prijs passen we hierop aan. 

In het geval van een Basis-variant staat de prijs vast. Als wij een geavanceerde website (Premium of Maatwerk) voor jou maken, dan staat de prijs niet vast. Op basis van jouw wensen maken we een gepersonaliseerde offerte.  

Voordat wij aan de slag gaan met jouw website, betaal je een aanbetaling. Dit is 30 procent van het totaalbedrag. In de periode dat wij de website maken, sturen wij nog twee facturen: 40 procent na de bouw vóór de livegang van de website. De resterende 30 procent van het eindbedrag factureren we nadat de website online staat.

Dat kan! Bij het maken van de website doen we er alles aan om deze zo goed mogelijk zichtbaar te maken. Daarnaast hebben wij ook een partner op het gebied van Online Vindbaarheid (SEO en SEA) waarmee we jou in contact kunnen brengen. 

Ja, dat is zeker een mogelijkheid. Binnen ons team hebben we verschillende specialisten. Zij richten zich puur op het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld websites. Vraag na wat de mogelijkheden zijn of lees er hier meer over.  

Jouw nieuwe website wordt gemaakt in WordPress. Wij gebruiken dit Content Management Systeem (CMS) omdat dit erg gebruiksvriendelijk is. Lees hier meer over WordPress.

Wat wij verder voor jou kunnen betekenen

’n Bakkie doen?

Joost Hoekerswever

Jouw creatief partner

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We kijken graag vrijblijvend met je mee naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer