website bouwen met WordPress.

website bouwen met WordPress

Wil je een website bouwen met WordPress, maar kom je er niet helemaal uit? Begrijpelijk. Hoe makkelijk het soms ook lijkt: ook voor het bouwen van een WordPress-website heb je de nodige ervaring nodig. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het maken van een website met WordPress. Direct een website bouwen met WordPress?

Website_bouwen_met_WordPress

waarom website bouwen met WordPress?

Veel mensen kiezen voor WordPress omdat het erg gebruiksvriendelijk is. Bovendien is er online ook veel informatie te vinden over hoe je WordPress moet gebruiken. Niet voor niets worden de meeste websites momenteel gehost door WordPress. Het wordt gebruikt door zowel kleine als grote bedrijven.

Gebruiksvriendelijkheid is het grootste pluspunt van WordPress. Mensen die weinig tot geen ervaring hebben met een contentmanagementsysteem (CMS) als WordPress kunnen na een korte uitleg al zelfstandig aan de slag. Hierdoor kunnen ze zelf ook kleine aanpassingen verwerken op hun website. Een website bouwen met WordPress is een ander verhaal: dit is ingewikkelder. Gelukkig helpen wij je hier graag bij. Wij bouwen, jij gebruikt.

Het is ook belangrijk dat je website veilig is. Wanneer je een website host bij WordPress, zijn er al standaard veiligheidsfunctionaliteiten ingebouwd. Wij zorgen ervoor dat je website veilig is en blijft. Waarom jouw website gebruiksvriendelijk en veilig moet zijn? Hierom moet je website gebruiksvriendelijk en veilig zijn!

Nog een groot voordeel aan WordPress: het is goed voor je online vindbaarheid. Je wordt hierdoor beter gevonden in zoekmachines als Google en Bing.

Wil jij ook een website bouwen met WordPress, maar kom je er toch niet helemaal uit? Wij helpen je dan graag. Zo kunnen wij een complete website bouwen. Daarnaast bieden wij ook andere diensten aan op het gebied van marketing en communicatie. Denk hierbij aan het ontwerpen van een nieuw design, het schrijven van content of het bouwen van een webshop. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

PP-pijl-icon-rood

doelgericht

Pixelpanters-groeimomenten-icon

groei

focus

focus

binding

Website_bouwe_-met_WordPress_1

website bouwen met WordPress bij Pixelpanters

Wij focussen ons op Content, Design en Webdevelopment. We bouwen websites, maken logo’s en realiseren webteksten voor klanten uit verschillende sectoren. Ons doel is duidelijk: jouw onderneming naar een hoger level tillen! Samen denken we als team out-of-the-box, allemaal binnen onze eigen expertise. Waarbij jij als klant altijd op één staat. Keertje koffie drinken?

veelgestelde vragen

We bieden voor ieder wat wils. Van eenvoudige tot hele uitgebreide websites met diverse technische functies. Een template website bieden we al vanaf €1999,- excl. btw. Zoek je een uitgebreide website met alle mogelijkheden van dien en die helemaal ontworpen is op basis van jouw wensen? Dan leveren we een maatwerk website. Deze is er al vanaf €4299,- excl. btw.  

Een maatwerk website kunnen we al leveren vanaf 8 weken.

Ook dit is weer afhankelijk van op welke website jouw keuze valt. Kies je voor een template website, dan moet je jouw huisstijlelementen, de afbeeldingen en de teksten zelf aanleveren. 
 
Bij een maatwerk website kunnen we een stapje verder gaan: bijvoorbeeld omdat wij de teksten schrijven of omdat wij een nieuw logo voor jou ontwerpen. Uiteraard overleggen we van tevoren uitgebreid samen wat jouw wensen hierin zijn. De prijs passen we hierop aan. 

Op basis van jouw wensen maken we een gepersonaliseerde offerte. Zo sluit de prijs altijd aan op jouw wensen en behoeftes!

Voordat wij aan de slag gaan met jouw website, betaal je een aanbetaling. Dit is 50 procent van het totaalbedrag. De resterende 50 procent factureren we wanneer de website live staat.

Jouw nieuwe website wordt gemaakt in WordPress. Wij gebruiken dit Content Management Systeem (CMS) omdat dit erg gebruiksvriendelijk is. Lees hier meer over WordPress.

Dat kan! Bij het maken van de website doen we er alles aan om deze zo goed mogelijk zichtbaar te maken. Daarnaast hebben wij ook een partner op het gebied van Online Vindbaarheid (SEO en SEA) waarmee we jou in contact kunnen brengen. 

Ja, dat is zeker een mogelijkheid. Binnen ons team hebben we verschillende specialisten. Zij richten zich puur op het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld websites. Vraag na wat de mogelijkheden zijn of lees er hier meer over.  

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

starten met samenwerken?

Leuk! We zijn benieuwd naar jouw verhaal of vraag. Bel, mail, app of vul via onderstaande knop ons contactformulier in en we vertellen je graag meer!

06 – 30 37 50 02
info@pixelpanters.nl