WOOCOMMERCE WEBSHOP LATEN MAKEN

Je wilt een WooCommerce webshop laten maken. Terecht. WooCommerce is de populairste opensource e-commerce-oplossing ter wereld. Bijna alle webshops die jij tegenkomt op het internet maken gebruik van een WooCommerce-webshop. Bij Pixelpanters kunnen wij voor jouw organisatie een WooCommerce-webshop maken. Wij bouwen een webshop, waarna jij de producten kunt verkopen via de webshop.

Waarom zou je een WooCommerce webshop laten maken?

Meer conversie. Dat is dé reden om een te laten maken. Met een professionele webshop bereik je een groot publiek en kun je jouw klantbestand flink uitbreiden. Zeker als je momenteel nog niets met online consumentenbestedingen doet. Dat is sowieso al een gemis, want dit neemt steeds meer toe. Bedrijven verkopen producten steeds vaker via verschillende kanalen. Bijvoorbeeld in een van hun fysieke winkels, maar tegelijkertijd ook op hun webshop. De laatste jaren wordt het voor consumenten steeds meer een gewoonte om producten online te bestellen. Voor voedsel willen we nog naar de winkel, maar een leuk kledingstuk kopen we liever online. Het is belangrijk om hier daarom ook op in te spelen met behulp van bijvoorbeeld een webshop. Hiermee breng je jouw assortiment onder de aandacht bij een brede doelgroep. E-commerce wordt steeds populairder en dat is genoeg reden om een webshop te laten maken.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce webshop laten maken bij Pixelpanters

Veelgestelde vragen

Dit is afhankelijk van welke webshop jij kiest. De Basis-variant en de Premium-variant leveren we binnen 10 werkdagen af, vanaf het moment dat we de benodigde informatie hebben ontvangen. In het geval van de Maatwerk-variant zullen we verschillende afspraken met jou inplannen om tot jouw ideale webshop te komen. Hierdoor kan het tot 8 weken duren voordat deze webshop helemaal op maat is.

Ook dit is weer afhankelijk van op welke webshop jouw keuze valt. Kies je voor de Basis- of de Premium-variant dan moet je jouw huisstijlelementen, de foto’s en de teksten zelf aanleveren.

Bij de Maatwerk-variant kunnen we een stapje verder gaan: bijvoorbeeld doordat wij de teksten schrijven of doordat wij alle producten toevoegen. Uiteraard overleggen we van tevoren uitgebreid samen over wat jouw wensen hierin zijn. De prijs passen we hierop aan.

Ja, uiteraard kan dit! Wanneer wij de webshop hebben afgeleverd, bieden we een een-op-een training aan om jou alle snufjes te leren over het beheren van een webshop. Ben je zelf niet zo’n techneut en heb je liever dat wij (delen van) jouw webshop beheren? Ook dit behoort tegen meerprijs tot de mogelijkheden.

Om betalingen te ontvangen via bijvoorbeeld iDEAL en bankoverschrijvingen kun je het beste Mollie gebruiken. Voor meer informatie over deze betaalprovider: klik hier.

In principe doen we dit niet. Zeker omdat we merken dat sommige klanten honderden – tot soms wel duizenden – producten op hun webshop hebben staan. Wij verzorgen daarentegen wel een een-op-een training om te laten zien hoe je jouw webshop kunt vullen met je producten.

Heb je toch liever dat wij jouw webshop vullen? Vraag dan even naar de mogelijkheden.

Alle webshops die wij bouwen worden gemaakt in WordPress. Een van de grootste voordelen aan WordPress is dat het ontzettend gebruiksvriendelijk is. Hierdoor hoef je geen techneut te zijn om jouw WordPress-webshop te beheren.

Het is belangrijk om te weten dat je niet alleen genoeg hebt aan de webshop zelf. Daarnaast heb je ook een domeinnaam, hosting en onderhoud nodig. Daarmee zorg je ervoor dat de shop online blijft, zichtbaar is én goed blijft werken. Wij kunnen hier ook bij helpen. Het staat je vrij om hosting en onderhoud bij een andere partij af te nemen. Daarnaast is het ook verplicht om Algemene Voorwaarden en een Privacyverklaring op te nemen.

Wat wij verder voor jou kunnen betekenen

’n Bakkie doen?

Joost Hoekerswever

Jouw creatief partner

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We kijken graag vrijblijvend met je mee naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Pixelpanters
Zutphenseweg 33
7418 AH Deventer

    Veelgestelde vragen