WooCommerce webshop laten maken.

WooCommerce webshop laten maken

Je wilt een WooCommerce webshop laten maken. Terecht. WooCommerce is de populairste opensource e-commerce-oplossing ter wereld. Bijna alle webshops die jij tegenkomt op het internet maken gebruik van een WooCommerce-webshop. Bij Pixelpanters kunnen wij voor jouw organisatie een WooCommerce-webshop maken. Wij bouwen een webshop, waarna jij de producten kunt verkopen via de webshop.

WooCommerce_webshop_laten_maken

waarom zou je een WooCommerce webshop laten maken?

Meer conversie. Dat is dé reden om een te laten maken. Met een professionele webshop bereik je een groot publiek en kun je jouw klantbestand flink uitbreiden. Zeker als je momenteel nog niets met online consumentenbestedingen doet. Dat is sowieso al een gemis, want dit neemt steeds meer toe. Bedrijven verkopen producten steeds vaker via verschillende kanalen. Bijvoorbeeld in een van hun fysieke winkels, maar tegelijkertijd ook op hun webshop. De laatste jaren wordt het voor consumenten steeds meer een gewoonte om producten online te bestellen. Voor voedsel willen we nog naar de winkel, maar een leuk kledingstuk kopen we liever online. Het is belangrijk om hier daarom ook op in te spelen met behulp van bijvoorbeeld een webshop. Hiermee breng je jouw assortiment onder de aandacht bij een brede doelgroep. E-commerce wordt steeds populairder en dat is genoeg reden om een webshop te laten maken.

PP-pijl-icon-rood

doelgericht

Pixelpanters-groeimomenten-icon

groei

focus

focus

binding

wat is WooCommerce?

WooCommerce is een plugin voor WordPress. WordPress is een programma waarmee je bijvoorbeeld een website of webshop kunt bouwen. Wil je overigens een WordPress-site laten maken? Dat kan ook bij ons. Dan terug naar WooCommerce. Het is een plugin voor WordPress of beter gezegd: WooCommerce biedt een webshop systeem aan. Zie het als bouwstenen die het huis bij elkaar houden, waardoor jij erin wilt wonen. Zonder WooCommerce heeft het huis eigenlijk geen waarde. Op het internet is veel meer informatie over WooCommerce te vinden. Het belangrijkste is om te weten dat WooCommerce ontwikkeld is om gebruiksvriendelijk te zijn. Door de hulp van WooCommerce hoef jij geen techneut te zijn om je webshop te beheren. Iedereen kan het. Bovendien zit WooCommerce ook goed in elkaar betreft SEO: dit vergroot de online vindbaarheid van jouw webshop. Kort samengevat biedt Woocommerce het overzicht, de vindbaarheid, de duidelijkheid en het gemak wat een webshopeigenaar nodig heeft.

WooCommerce webshop laten maken bij Pixelpanters

Wij vinden het fijn als jij wat te kiezen hebt. Daarom bieden we verschillende webshops aan. De Basis-variant is al beschikbaar vanaf €999,-. Ga je liever voor een template die nét wat unieker is? Kies dan voor onze Premium-variant, deze is beschikbaar vanaf €1999,- en staat binnen 10 werkdagen live! Zoek je een webshop die helemaal ontworpen wordt naar jouw wensen? Dan is de Maatwerk-variant de beste optie. Deze webshop is beschikbaar vanaf €4299,-.

veelgestelde vragen

Ga je liever voor een template die nét wat unieker is? Kies dan voor een template. Deze is beschikbaar vanaf €1999,- en staat binnen 10 werkdagen live! Zoek je een webshop die helemaal ontworpen wordt naar jouw wensen? Dan is maatwerk webshop de beste optie. Deze webshop is beschikbaar vanaf €4299,-.

Kies je voor een template, dan moet je jouw huisstijlelementen, de foto’s en de teksten zelf aanleveren.

Bij een maatwerk webshop kunnen we een stapje verder gaan: bijvoorbeeld doordat wij de teksten schrijven of doordat wij alle producten toevoegen. Uiteraard overleggen we van tevoren uitgebreid samen over wat jouw wensen hierin zijn. De prijs passen we hierop aan.

Ja, uiteraard kan dit! Wanneer wij de webshop hebben afgeleverd, bieden we een een-op-een training aan om jou alle snufjes te leren over het beheren van een webshop. Ben je zelf niet zo’n techneut en heb je liever dat wij (delen van) jouw webshop beheren? Ook dit behoort tegen meerprijs tot de mogelijkheden.

Om betalingen te ontvangen via bijvoorbeeld iDEAL en bankoverschrijvingen kun je het beste Mollie gebruiken. Voor meer informatie over deze betaalprovider: klik hier.

In principe doen we dit niet. Zeker omdat we merken dat sommige klanten honderden – tot soms wel duizenden – producten op hun webshop hebben staan. Wij verzorgen daarentegen wel een een-op-een training om te laten zien hoe je jouw webshop kunt vullen met je producten.

Heb je toch liever dat wij jouw webshop vullen? Vraag dan even naar de mogelijkheden.

Alle webshops die wij bouwen worden gemaakt in WordPress. Een van de grootste voordelen aan WordPress is dat het ontzettend gebruiksvriendelijk is. Hierdoor hoef je geen techneut te zijn om jouw WordPress-webshop te beheren.

Het is belangrijk om te weten dat je niet alleen genoeg hebt aan de webshop zelf. Daarnaast heb je ook een domeinnaam, hosting en onderhoud nodig. Daarmee zorg je ervoor dat de shop online blijft, zichtbaar is én goed blijft werken. Wij kunnen hier ook bij helpen. Het staat je vrij om hosting en onderhoud bij een andere partij af te nemen. Daarnaast is het ook verplicht om Algemene Voorwaarden en een Privacyverklaring op te nemen.

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

starten met samenwerken?

Leuk! We zijn benieuwd naar jouw verhaal of vraag. Bel, mail, app of vul via onderstaande knop ons contactformulier in en we vertellen je graag meer!

06 – 30 37 50 02
info@pixelpanters.nl