Een Content Creator, wat is dat?

Wat is een Content Creator I Pixelpanters

Wat doet een Content Creator?

Een week van een Content Creator is nooit hetzelfde. Dat ligt ook niet voor de hand, want de contentwereld verandert continue. Vandaag doet een LinkedIn-bericht het geweldig, volgende week is hetzelfde bericht niet meer van deze tijd. Wat doet een Content Creator nou?

Een Content Creator houdt de nieuwste ontwikkelingen continue in de gaten. Dat doet hij voor zichzelf, maar ook in het belang van de klant. Content creรซer je immers mรฉt de klant. Wanneer jullie op de hoogte zijn van de laatste contentontwikkelingen onderscheiden jullie je. Met behulp van content creatie zorgt een Content Creator dat jouw bedrijf maximaal in de publiciteit staat.

Wat is content creatie?

Wat doet een Content Creator? De naam zegt het eigenlijk al: een Content Creator creรซert content. Maar wat is content creatie? Het is nogal een breed begrip. Bij content wordt over het algemeen gedacht aan (online) uitingen als teksten, afbeeldingen en videoโ€™s. Voorbeelden hiervan zijn blogs, infographics of socialmediaposts. Een Content Creator creรซert deze uitingen met behulp van een zelfgemaakt contentplan. Het doel van het contentplan is om de doelgroep van jouw bedrijf te bereiken, te beรฏnvloeden en te overtuigen. Dit kan via verschillende wegen. Kwalitatief goede content is hierin onmisbaar.

Benut de mogelijkheden van een Content Creator

Bij Pixelpanters hebben we verschillende Content Creators in dienst. Ieder met zijn of haar eigen specialiteit. Samen creรซren ze content waar jouw (potentiรซle) klanten wat aan hebben. Content waarmee jouw bedrijf zich onderscheidt van de concurrent. Relevante kwalitatieve content creรซren voor een specifieke doelgroep, dat is wat een Content Creator doet. Niet de kwantiteit, maar de kwaliteit van content is leidend. Laat content niet links liggen. Benut de mogelijkheden die een Content Creator jouw bedrijf kan bieden. Eens sparren met een van onze Content Creators? Neem contact op!

Meer Blogs

Wat kunnen we betekenen?

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Bericht

  Gasfabriek Deventer
  Zutphenseweg 6B
  7418 AJ Deventer