SPRAAKMAKENDE CONTENT

Misschien wel belangrijker dan ooit: content. Tegenwoordig bestaan er verschillende varianten van content. Bijvoorbeeld de gebruikelijke content om jouw website te vullen met teksten, maar vandaag de dag minstens zo belangrijk: content voor jouw socialmediaberichten. Het is van groot belang om jouw boodschap over te brengen op jouw doelgroep. We ondersteunen jou graag met bijvoorbeeld doelgerichte webteksten, inspirerende blogs of denk aan vette socialmediaberichten.

Webteksten schrijven

Pakkende teksten voor op jouw website: daar weten wij wel raad mee. Goede teksten zijn van groot belang om jouw doelgroep aan te spreken. Maar het schrijven kan een tijdrovende klus zijn. Die taak nemen wij daarom graag van je over. We zorgen ervoor dat er aansprekende teksten op jouw website komen te staan. Teksten die perfect zijn aangepast op jouw doelgroep. Goede webteksten brengen veel voordelen met zich mee. De vindbaarheid, conversie en bezoekersaantallen stijgen. In het schrijfproces gaan we uit van jouw unieke boodschap.

Blogs laten schrijven

Wil je jouw doelgroep het verhaal achter jouw bedrijf laten zien? Of wil je graag voor meer verdiepende content zorgen, maar zoek je naar een goede manier om dit op jouw website kwijt te kunnen? Overweeg dan eens om te bloggen. Geen zorgen, wij nemen het schrijven van je over. Wij denken met je mee over interessante ideeën, geven tips en zorgen voor inspiratie. Wellicht heb je zelf al plannen, maar zoek je naar manieren om dit op papier te zetten. Wij nemen het bloggen van je over en zorgen voor verfrissende content op al jouw kanalen.

Herschrijven

Kunnen de teksten op jouw website een opfrisbeurt gebruiken? Of ben je nog op zoek naar de juiste schrijfstijl en krijg je de teksten lastig op papier? Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Dan kunnen wij je helpen door jouw teksten te herschrijven. Want tekstschrijven is een vak apart. Onze teksten hebben één ding gemeen: ze vertellen jouw verhaal. Of dat nu een verhaal is met een sociale boodschap óf juist een met een commerciële insteek: wij zorgen ervoor dat jouw teksten aansluiten op jouw doelgroep.

Social media ondersteuning

Social media ondersteuning nodig? Wil je bijvoorbeeld iets delen via Facebook en Instagram, terwijl je tussendoor ook nog een filmpje wilt plaatsen op het trendy TikTok? Als ondernemer kan het beheren van je eigen socialmediakanalen tijdrovend zijn. Tijd die je liever steekt in andere werkzaamheden binnen je bedrijf. Werkzaamheden waarin jouw kwaliteiten het meest tot zijn recht komen. Bovendien heb je zelf misschien niet de expertise in huis om deze kanalen te beheren. Wat zet je bijvoorbeeld als begeleidende tekst bij een foto? En rond welk tijdstip plaats je een bericht voor het hoogste bereik? Wij ondersteunen je graag op dit vlak.

Als Pixelpanters kunnen we volledig ontzorgen op het gebied van social media. Dat betekent dat we het hele proces uit handen nemen. Een andere optie is dat we een pakket op maat voor je maken. Bijvoorbeeld dat we jouw berichten relevant maken voor een specifiek kanaal. Neem contact met ons op als je hulp nodig hebt bij het socialmediabeheer van jouw bedrijf!