waarom een contentkalender voor social media verstandig is.

waarom een contentkalender voor social media verstandig is

Een contentkalender voor de berichten die je op social media gaat plaatsen is geen overbodige luxe. Het beheer van social media staat bij veel ondernemers al snel onderaan de prioriteitenlijst. Begrijpelijk gezien de drukte, maar ook onverstandig. Social media laat je niet links liggen. Met behulp van een contentkalender voor social media krijg je continuïteit in je berichtgeving. Een voorbeeld contentkalender voor social media download je hier geheel gratis!

contentkalender

de kracht van social media

Veel ondernemers onderschatten (nog steeds) de kracht van social media. Dat is jammer. Zeker omdat ondernemers hiermee kansen laten liggen. Bijvoorbeeld op meer naamsbekendheid en op meer websitebezoekers. In een eerder blog hebben we al eens uitgelegd waarom je social media moet inzetten voor je bedrijf.

 

Als je eenmaal het nut begrijpt van social media ben je er nog niet. Het is dan zaak om ook daadwerkelijk consistent berichten te plaatsen. Bovendien moeten je berichten ook van toegevoegde waarde zijn. Wij helpen je daar graag bij. Wanneer je besluit om je social media in eigen beheer te houden kan het verstandig zijn om een contentkalender te ontwikkelen.

contentkalender

contentkalender voor social media

Een contentkalender voor social media zorgt ervoor dat je precies weet wanneer je iets moet posten, op welk kanaal en welke foto erbij moet. Het kost even wat tijd om deze contentkalender te maken, maar op lange termijn heb je er juist genoeg profijt van.

 

Heb je trouwens een contentkalender nodig voor blogberichten, landingspagina’s of bijvoorbeeld webpagina’s? Een gratis template hiervan geven we in dit blogbericht weg.

voordelen in een notendop

Daarnaast nog even in een notendop waarom je er verstandig aan doet om een contentkalender voor je berichtgeving op social media te gebruiken:

 

• Een contentkalender zorgt voor overzicht
• Je weet wanneer je iets moet posten
• Met behulp van de contentkalender post je consistent
• Je denkt echt na over wat je gaat posten en publiceert geen onverwachtse berichten

 

Maak je nu gebruik van onze contentkalender maar kom je er toch niet helemaal uit? Blijkt het beheren van je socialmediakanalen toch lastiger dan gedacht? Geen probleem! Neem contact op en we bekijken dan of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

start met groeien!

bellen, mailen of kom langs. bij ons kan het allemaal!

  kom langs!

  Zutphenseweg 33
  7418 AH
  Deventer

  onze socials

  Pixelpanters Facebook
  Pixelpanters Instagram
  Pixelpanters Linkedin