hoe jouw bedrijf zich met een uniek design kan onderscheiden.

hoe jouw bedrijf zich met een uniek design kan onderscheiden

Bij Pixelpanters willen we unieke producten maken. Bijvoorbeeld door nieuwe logo’s en huisstijlen te designen. Design is een expertise binnen ons vakgebied waarmee we onze klanten proberen te onderscheiden van hun concurrenten. Met behulp van design creëer je een eigen identiteit en met die identiteit ben je uniek.

uniek design

een unieke stijl blijft hangen

Design is niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. Achter alles wat je ziet zit tegenwoordig een idee. “Alleen door het creëren van een eigen identiteit kan jij je onderscheiden van een ander”, vertelt onze Grafisch Vormgever Marten. “Neem bijvoorbeeld een goede, unieke huisstijl: dat blijft toch hangen bij je klanten. Mensen herkennen jouw bedrijf door de huisstijl. En met een goede huisstijl bereik je meer mensen.”

Content Creator

breng merk en bedrijf tot leven

Een krachtige en herkenbare huisstijl bakent het (bedrijfs)territorium af en zorgt voor zichtbaarheid en impact bij klant en markt. Logo en huisstijl brengen een bedrijf of merk vooral tot leven. Ook een kleine aanpassing kan veel impact hebben op de uitstraling van je bedrijf. Onze Pixeldesigner Marten kruipt daarom graag in de huid van de klant om wensen, profiel van bedrijf of merk en de doelgroep te leren kennen. Marten: “Als Pixelpanters horen we je vraagstuk aan. Naar aanleiding van ons gesprek ga ik aan de slag. Samen proberen we de kernwaarden van jouw bedrijf te vinden en met behulp van bepaalde kenmerken kunnen we een identiteit bepalen.”

aansluiten bij gewenst imago

Naar aanleiding van het gesprek gaat ons designteam aan de slag. Bijvoorbeeld met het maken van een logo of een nieuwe huisstijl. In alle gevallen geldt: ons product moet aansluiten bij jouw gewenste imago. Hier overleggen we daarom ook uitvoerig over met jou als klant. Dit zorgt voor interessante discussies, want smaken verschillen. Marten: “Iedere klant is daarin verschillend. De ene klant weet al precies wat hij wil, terwijl de ander nog geen idee heeft. In beide gevallen zoeken we een oplossing. Het is ook niet erg als je niet helemaal weet wat je wilt, want wij zijn er voor om je te ondersteunen en samen komen we dan tot een gewenst eindproduct.”

een verhaal achter jouw bedrijfsuitingen

Het is belangrijk voor jouw bedrijf dat het design in orde is. Dit geldt voor alle bedrijfsuitingen. Van website tot logo, van visitekaartje tot je brochure: jouw bedrijf moet zich onderscheiden. Pixelpanters is een fullservice-reclamebureau dat je daarmee kan helpen. Samen met jou kunnen wij ervoor zorgen dat er een verhaal achter jouw bedrijfsuitingen zit. Een uniek verhaal waarmee jij je onderscheidt van de rest.

 

Dit artikel over design vormt onderdeel van een reeks verhalen waarin wij antwoord geven op de vraag: ‘Wat kan Pixelpanters voor mij betekenen?’ Via de links hieronder kun je eens rustig lezen wat Pixelpanters voor jou kan betekenen op het gebied van webdevelopment, design, online marketing en tekstschrijven.

 

Deel 1: Het doel van een website
Deel 2: Hierom moet je website gebruiksvriendelijk en veilig zijn
Deel 3: Hoe jouw bedrijf zich met een uniek design kan onderscheiden
Deel 4: Online marketing
Deel 5: Tekstschrijven

wat wij doen.

design

Compleet nieuwe huisstijl, webdesign, online en offline uitingen en meer: we doen het! We bouwen jouw merk en creëren een beleving.

webdevelopment

We bouwen niet alleen websites en webshops, maar verzorgen ook het stukje hosting en onderhoud. Zo blijft jouw website of webshop altijd geoptimaliseerd!

copywriting

Hoe zet je jouw verhaal nou goed op (digitaal) papier? En ook nog eens zodat je de juiste doelgroep bereikt? We weten er alles van!

fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij creëren een visuele ervaring die bij jouw doelgroep blijft hangen. Van productlanceringen tot bedrijfsportretten.

videografie

We vertellen jouw verhaal niet alleen, we laten het zien. Met pakkende beelden brengen we jouw verhaal tot leven en wekken we emoties op bij jouw doelgroep.

start met groeien!

bellen, mailen of kom langs. bij ons kan het allemaal!

  kom langs!

  Zutphenseweg 33
  7418 AH
  Deventer

  onze socials

  Pixelpanters Facebook
  Pixelpanters Instagram
  Pixelpanters Linkedin